Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (40)
Filtrovať recenzie
40 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
31
5
3
1
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
31
5
3
1
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3840 recenzií
Recenzované: 6. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

NADHERNE PROSTREDIE HOTELA DOKONALY A OCHOTNY PERSONAL...PESTRY VYBER...odporucam sa ubytovat pokial chcete nejaky wellness ale chcete navstivit tatry ako take...nablizku su dostupne aj restauracie ak si neviete vybrat z ponuky...inak vrelo odporucam...luxus

Termín ubytovania: august 2018, cestoval(a) s priateľmi
Poďakujte používateľovi Marcel K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia AlenaKravcova, Manager v zariadení Hotel Pošta.Zodpovedané: 11. augusta 2018

Dobrý deň pán Marcel K.,
Váš názor je pre nás veľmi dôležitý, preto si ceníme, že ste sa s nami oňho podelili. Teší nás, že ste nám dali vysoké hodnotenie, našou snahou je poskytovať maximálny komfort a služby našim klientom a veríme, že v budúcnosti Vaše očakávania opäť nesklameme.
S pozdravom
Alena Kravcová
Hotel manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. júna 2018 cez mobilné zariadenie

Boli sme s manželkou na víkend
Pri príchode bol sľúbený welcome drink ktorý sme však nedostali
Izbu sme mali deluxe safron ktorá bola krásna a aj dostatočne veľká pre dvoch ľudí
zariadenie kúpeľne pekne len keď sa dlhšie sprchujete môže Vám vytiect voda do kúpeľne
Wellness pekne dve sauny a relaxačný bazén s tryskami a mala virivka von
personál wellnessu 2 ľudia ktorí sú zároveň aj masermi a keď masírujú obidvaja nemá Vám kto poradiť resp niečo priniesť chýbajú uteráky sú len plachty

Mali sme polpenziu všetko Ok chuťovo výborne

Personál milý a ústretový

V nedeľu ráno o ôsmej má zobudila upratovačka ktorá na vedľajšom balkóne upratovala a s niečim búchala mohli by riadiť trosku neskôr

Napriek maličkým nedostatkom je to hotel na ktorom si majitelia dali záležať a budete sa tam cítiť dobre

Ďakujeme za pekný pobyt

Termín ubytovania: jún 2018, cestoval(a) v páre
Poďakujte používateľovi canigac.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia AlenaKravcova, Manager v zariadení Hotel Pošta.Zodpovedané: 14. júna 2018

Dobrý deň,

ďakujeme, že ste sa s nami podelili o Váš názor. Je pre nás dôležité, aby sa každý hosť u nás cítil čo najlepšie. Chceme sa vylepšovať na všetkých úrovniach a dúfame, že nám dáte príležitosť napraviť spomenuté nedostatky pri Vašej budúcej návšteve.

S pozdravom,

Alena Kravcová
Hotel manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. mája 2018 cez mobilné zariadenie

..ďakujeme za prijemny pobyt na pošte..od prístupu personálu..cez FB manažérku..za prívetivú starostlivosť
..kuchyňa chutná
..welnes dostačujúce
..izby krásne a čisté
..okolie hotela
..spokojnosť so službami

Termín ubytovania: máj 2018, cestoval(a) s rodinou
1  Poďakujte používateľovi Journey748215.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia AlenaKravcova, Manager v zariadení Hotel Pošta.Zodpovedané: 28. mája 2018

Vážený pán Milan Š,

Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležitá. Teší nás, že ste mali pozitívnu skúsenosť, ktorú ste s nami zdieľali. Je pre nás motiváciou udržať si vysoký štandard služieb a komfortu aj naďalej. Bude nám cťou presvedčiť Vás o tom aj v budúcnosti.

Tešíme sa na Vás a budeme radi, ak sa podelíte o Vaše zážitky aj s okolím.

Ďakujeme veľmi pekne.


Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Tak asi sme mali stastie al. to bola nahoda lebo na Slovensku sa nestava aby nieco fungovalo na 100%
Jedlo ubytovanie izby sluzby mily a ochotny personal
Radi sa vratime a dufame ze si nastaveny standard udrzite

Termín ubytovania: február 2018, cestoval(a) v páre
1  Poďakujte používateľovi MonikaB5960.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomáš Š, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Pošta.Zodpovedané: 19. februára 2018

Dobrý deň Monika ďakujeme za Vašu recenziu. Nesmierne nás teší že ste si Vašu dovolenku u nás užili. Radi by sme Vás uistili že budeme aj naďalej pokračovať v nastavených štandardoch. S úctivým pozdravom.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. februára 2018

V sobotu podvečer som strávila v hoteli Pošta v Jasnej niekoľko príjemných hodín. V tomto hoteli som bola už niekoľkokrát, ale dojmy z poslednej návštevy sú natoľko intenzívne, že sa chcem o ne podeliť...
akcia Culinary week bola atakom na všetky zmysly. Nielen interiér hotela (vizuálna stránka), nielen personál hotela (emócie), ale aj podávané jedlá, ktoré kúzlil šéfkuchár Tony Casey z Anglicka, podávané pivá a destiláty z Pivovaru ERB z Banskej Štiavnice, ktoré prezentoval obchodný riaditeľ p. Ing. Sivák osobne (chuť), hudba hráčky na saxofón (sluch), všetky detaily večera, vytvorili jedinečný zážitok a zanechali silné, umelecké dojmy.
Celá akcia bola naplánovaná a pripravená do najmenších detailov. Je vidieť za tým množstvo hodín, ktoré zodpovední príprave akcie venovali.
Veľká vďaka všetkým zainteresovaným, ktorí pracujú na tom, aby sme sa mohli slovenským gastrobiznisom hrdiť. Šikovní, rozhľadení, zanietení mladí ľudia! Takí v hoteli pracujú.
Doniesli svetovosť na Slovensko, vďaka takým sa svet o Slovensku dozvie. Fandím, držím palce. Choďte a presvedčte sa na vlastné oči...

  • Termín ubytovania: február 2018, cestoval(a) s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi SilviaS6443.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomáš Š, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Pošta.Zodpovedané: 15. marca 2018

Dobrý deň Silvia a ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu. Teší nás že ste si event v našom hoteli užili a dúfame že nás svojou návštevou poctíte aj v budúcnosti na ďalšom evente. S úctivým pozdravom,

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie