Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Platby partnerov ovplyvňujú poradie zobrazených cien. V prípade spôsobu zoradenia vybraných alebo sponzorovaných ponúk môžu platby partnerov tiež ovplyvniť poradie uvedených ubytovaní.
Recenzie (72)
Filtrovať recenzie
72 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
50
11
6
3
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
50
11
6
3
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
354072 recenzií
Recenzované: 3. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Naša týždenna dovolenka vo vašom hoteli bola nad očakávanie..Tymto sa chceme poďakovať celému personálu tohto hotela za velmi pekné spríjemnenie našej dovolenky a vynikajúce služby...Izba bola priestranna a čistá..Prijemne wellnes a v bare vynikajúce pivo miestneho pivovaru...
Odporúčame tento novo otvorený hotel aj z jeho reštauráciou Angus....

Dátum pobytu: august 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi LuciaK497.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomáš Š, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Pošta.Zodpovedané: 16. septembra 2017

Dobrý deň Lucia. Veľmi pekne ďakujeme za Vašu recenziu. Teší nás že ste si pobyt v našom hoteli užili. Záleží nám na Vašej spokojnosti a produktami a službami ktoré ponúkame sa budeme aj naďalej spĺňať očakávania našich klientov. Dúdame, že keď budete v Jasnej aj na budúce, že náš hotel určite neobídete. S úctivým pozdravom.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. augusta 2017

Nový hotel s naozaj vkusne a netradične zariadenými izbami, ktoré dopĺňa pre mňa dokonalá kuchyňa s perfektným personálom je základ príjemnú dovolenku.
Veľká škoda, že niektoré drobnosti v hoteli dokážu znepríjemniť až pokaziť pobyt.
Naša izba 407 susedila s miestnosťou upratovačiek a neustály hluk a krik od personálu nám od siedmej ráno znepríjemňoval pobyt. Musím konštatovať, že s odhlučnením izieb si nedali záležať. Žiaľ hluk pokračoval aj po upozornení na recepcii.
Čo sa týka okolia, tak výstavba nových budov spôsobuje sústavný hluk a likvidáciu okolitého lesa, za čo ale nemôžu. Poloha je vynikajúca pre lyžovanie.
Dva postrehy na záver:
Na webovej stránke nebol zobrazený náš typ izby, takže sme očakávali niečo väčšie, ako bolo na fotografiách.
Parkovisko bolo pri našom príchode plné a zavreté, bez možnosti vstupu pre hostí, hoci tam boli vyhradené miesta a museli sme použiť vstup cez zákaz vjazdu :)

Dátum pobytu: august 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi Stary_Cestovatel.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomáš Š, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Pošta.Zodpovedané: 24. augusta 2017

Dobrý deň Stary_Cestovatel,

Sme nesmierne radi že ste si pre Váš pobyt vybrali práve hotel Pošta. V prípade že ste si pobyt rezervovali na nasej webovej stránke, V potvrdení Vašej rezervácie nájdete aj presne smerovanie na parkovisko hotela, ktoré ako ste už spomínal je vyhradené a podmienené označeným vstupom z opačnej strany, cez zákaz vjazdu. Vašu pripomienku na pracovný šum z chodby sme na recepcii evidovali a okamžite sme prijali opatrenia na nápravu aj napriek tomu že je to prvá pripomienka od našich hostí na hluk z chodieb, budeme preverovať s dodávateľom stavby či boli dodržané technologické postupy pri odhlučnení Vašej izby. Teší nás že všetko ostatné bolo podľa Vašich predstáv a dúfame, že keď nás v budúcnosti opäť navštívite Jasnú, tak nás celkom iste neobídete. My zatiaľ budeme poctivo pracovať na Vašom feedbacku a uisťujem Vás že pri Vašej ďalšej návšteve si budete odnášať už len príjemné dojmy. S priateľským pozdravom.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. augusta 2017

Tento Hotel Pošta hodnotím, ako naozaj krásny, moderný s úžasnými službami. Lokalita je skvelá, priamo pri zjazdovke. Služby hotela sú nadštandartné, prostredie v ktorom je hotel umiestený je úžasné. Personál bol veľmi milí, ochotný pomôcť, poradiť. Hotel je nový, v celom hotely je cítiť skvelú vôňu, izby sú zariadene veľmi vkusne, zaujímavé interiérové doplnky dotvárajú výnimočný pocit. V hotely pošta si naozaj oddýchnete a načerpáte nové sily.Raňajky aj večera boli skvelé, absolútne nič mi nechýbalo. Odporúčam reštauráciu hotela Angus, zažijete v nej gastronomický zážitok. Do tohto hotela sa budem vždy vracať s radosťou pretože je naozaj výnimočný. Ako malý detail , ktorý ma veľmi milo prekvapil a úsmevne potešil sú veľmi zaujímavé hotelové papuče :) Také rozhodne nikde na Slovensku nenájdete :) zapadajú do vysokohorského prostredia- skvelý nápad. Ďakujem

Dátum pobytu: august 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi 22MMM22.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomáš Š, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Pošta.Zodpovedané: 20. augusta 2017

Dobrý deň. V prvom rade by sme sa veľmi pekne poďakovať za Vašu recenziu Hotela Pošta. Je našou cťou že ste si pre svoj pobyt v Jasnej vybrali práve naše zariadenie a teší nás že so službami, prostredím a personálom ste boli nadmieru spokojní. Práve recenzia akou je tá Vaša nám pomáhajú byť stále lepšími a tiež by som Vás rád uistil že budeme aj naďalej pokračovať v poskytovaní kvalitných služieb na vysokej úrovni. S úctivým pozdravom.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Úplne skvelý zážitok v tomto krásnom hotely. Spolu s rodinou nám personál vytvoril jedinečné podmienky pre perfektný pobyt. Reštaurácia je tiež prvotriedna a personál taktiež. Malo kedy sa cítime tak dobre ako tu :) Ďakujeme

Dátum pobytu: júl 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi PatrikPatrik.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomáš Š, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Pošta.Zodpovedané: 14. júla 2017

Dobrý deň PatrikPatrik a ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu. Teší nás že pobyt u nás splnil Vaše očakávanie a dúfame že si aj v budúcnosti keď budete opäť v Jasnej, nájdete cestu k nám.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 19. februára 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum pobytu: február 2020
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia AlenaKravcova, Manažér v zariadení Hotel Pošta.Zodpovedané: 21. februára 2020
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie