Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Demänovská Dolina
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Najzaujímavejšie body recenzie
Pleso krasne, vystavba otrasna

Ked sme v Nizkych Tatrach, vzdy sa zastavime na Vrbickom plese s nasou dcerkou. Je to nenarocna... viac informácií

Recenzované: 1. septembra 2019
Evulienka2014
,
Bratislavský kraj, Slovensko
Pleso krásne, len škoda tej výstavby pri ňom

Krásne, pekná nenáročná prechádzka aj s deťmi, ihrisko pre deti, len tá výstavba pri plese dosť... viac informácií

Recenzované: 4. augusta 2019
jamos29
Prečítať všetky recenzie (77)
  
Recenzie (77)
Filtrovať recenzie
77 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
47
20
7
2
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
47
20
7
2
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2777 recenzií
Recenzované: 1. septembra 2019

Ked sme v Nizkych Tatrach, vzdy sa zastavime na Vrbickom plese s nasou dcerkou. Je to nenarocna prechadzka, pohrame sa na ihrisku, popozerame kacicky, krasnu prirodu. Prechadza trva pomalym tempom do hodinky aj so zastavkami. Jedine mega minus je okolita vystavba a vyrub stromov, za to by mal ist niekto sediet....Na niektorych miestach to vyzera ako mesacna krajina ....

Dátum zážitku: august 2019
Poďakujte používateľovi Evulienka2014.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. augusta 2019

Krásne, pekná nenáročná prechádzka aj s deťmi, ihrisko pre deti, len tá výstavba pri plese dosť rušivá, otrasná megalomanská stavba.

Dátum zážitku: júl 2019
1  Poďakujte používateľovi jamos29.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. júla 2019 cez mobilné zariadenie

Vrbické pleso odporúcam každému. Krásna prechádzka prírodou, oddych, relax. Posedeli sme si pri plese, na každom kroku boli lavičky a dokonca aj male detské ihrisko. Strávili sme tu necelé 2 hodiny s nádhernými spomienkami.

Dátum zážitku: júl 2019
2  Poďakujte používateľovi AndreaLahka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. apríla 2019

Kačky sa prechádzali okolo jazera, žaby poskakovali pomedzi nás - ideálne aj na nenáročnú prechádzku s deťmi.

Dátum zážitku: apríl 2019
Poďakujte používateľovi Gizela N.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. apríla 2019 cez mobilné zariadenie

Nadherne pleso, od oazy pokoja to ma vsak na mile daleko, milion ludi, detske ihrisko hned vedla plesa, samozrejme dnesnym mamickam samotna aktivita byt v prirode nestaci, vsade vrieskajuce deti (davno minula doma, ked nas ucili, ze v lese sa nekrici), stavenisko vsade naokolo, a mna osobne dostal ako posledny rozhlas jedneho z hotelov. Na urobenie si gycovej fotky vyhovujuce, ale keby som vedela, co to obnasa, stiahnem si ju z netu. Skoda, ze ludia vykrikuju na FB “som les” a v realnom zivote ziadny respekt a ochota chranit tak krasne miesta.

Dátum zážitku: apríl 2019
2  Poďakujte používateľovi stanab2018.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie