Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (89)
Filtrovať recenzie
89 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
69
18
1
0
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
69
18
1
0
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1689 recenzií
Recenzované: 11. decembra 2018 cez mobilné zariadenie

Boli sme koncom novembra. Rezervacia v pohode. Termin sa neda zmenit. Recepny ale slusny, pomaha co vie. Hotel cisty, prerobeny, cely z dreva. Check in okolo 14-15h, ale upratovacky este stale mali svoje veci roznechane na chodbe. Izba cista, pekna, cele z dreva. Mne osobne chybal koberec. Bez koberca bola taka smutna. Vyhlad z hotela na dvor, odtialto je aj hlavny vchod. Na dvore grilovaci altanok, romanticke prostredie. Vedla ihrisko, co super pre rodinky. Nedaleko biela put a na druhej strane tiez sme nasli vlek. Tak hotel odporucaam aj pre lyziarov. Wellnes jedinecny. Jakuzzy z dreva vonku ohrievany s drevom ako by sme sedeli v gulasi. Nam velmi sa pacil. Vedla domcek so saunou, co tiez vyhrievali s drevom. Takyto sposob vyhrievania sme sa este nikde nestretli. Jedlo - na obed sme mali sulance, co boli uzasne, ale vecera az tak nechutila. Ranajky tiez boli super. Najedli sme sa dobre. Celkovo hotel splna podmienky za 3 hviezdy. Ak bude moznost, sa vratime.

Dátum pobytu: november 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi wChristineW.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Nedá sa mi zmeniť termín, boli sme tu v máji 2017. Pre nas to bol super pobyt, aj ked pocasie nebolo uplne idealne. Boli sme tri pary, jeden par s psikom, jeden klasika a my s malym synom. Mali sme izby vedla seba, na prvom poschodi, smerom na kade, nasa bola nejaka rodinna alebo také nieco, bola proste prijemne velka aj ked sme mali rozlozenu postielku. 2 balkony, to mali vsetci, takze sme mali vsetky balkony na celej jednej strane hotela :).
Strava: v case nasej navstevy bola strava vynikajuca! Mali sme polpenziu, ano, vyber mozno mensi (ale podla mna akurat na kategoriu hotela), ale chutilo ako od maminky, nevedeli sme sa dojest.
Personal: Mladi, ochotni, dalo sa pokecat, toto mam rad a takto mi to vyhovuje.
Wellnes: "len" kade a sauna, ale dohodli sme si cas ako posledni, pivko, sampus, predlzene hodiny, parada. Kto si ako zariadi, tak ma.

Ja odvtedy tento hotel vsetkym odporucam, niekolko krat sme tam chceli opat ist, ale v danych terminoch vzdy vybookovane.

Dátum pobytu: september 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi martinrA957FP.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. mája 2018 cez mobilné zariadenie

Prostredie pekne,izby ciste a to je asi vsetko pozitivne co mozem povedat,boli sme v ovela lepsich hoteloch ako je tento ak mam porovnavat,strava no da sa zjest nejaky velky vyber nieje,obsluha tiez nijak vynimocna.Ked to zhodnotim druhy krat by som tam uz urcite nesla.

Dátum pobytu: august 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
2  Poďakujte používateľovi Trail670689.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. mája 2018 cez mobilné zariadenie

V tomto zariadení je naozaj že svetlá reštaurácia... Jedlo vyzeralo na tanieri luxusne a chutilo viac než len skvele. Ubytovanie bolo fajn, oceňujem skvelú polohu ako východiskový bod pre turistiku. Fínska sauna a exteriérové kade tiež nesklamali.

Dátum pobytu: máj 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi JanaD1097.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. mája 2018 cez mobilné zariadenie

Predlzeny vikend vJasnej.Hotel Bjornsonka zas nesklamal,vyborna strava/naozaj ocenujem pri mojich stale hladnych stravnikoch ).komorne a netradicne wellnes, detske ihrisko,super vychodzia poloha na tury a pre nas v neposlednom rade velke plus za moznost ubytovania sa so psikmi za rozumnu cenu.
..

Dátum pobytu: máj 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi AndreaB11982.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie