Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (184)
Filtrovať recenzie
184 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
111
38
19
8
8
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
111
38
19
8
8
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
38184 recenzií
Recenzované: 17. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Tento hotel sme si vybrali na zaklade dobrych referencii priatelov a musim povedat ze nesklamal. Hotel je situovany v Demanovskej doline takze sa z neho daju lahko podnikat rozne turisticke vyjazdy. My sme ho primarne pouzili ako zakladnu pre navstevu okolitych aquaparkov a inych aktivit pre deti.
V hoteli sme boli ubytovani s manzelkou a dvomi detmi 2 a 3r v izbe deluxe s rozlohou cca 40m2. Izba bola dostacujuca a dostali sme k dispozicii jednu detsku postielku zdarma. Druhu bolo mozne mat za priplatok, my sme mali vlastnu. Izba a kupelna boli pekne a vkusne zariadene. Celkovo hotel posobil velmi luxusne, zaroven vsak aj utulne a panovala v nom skvela atmosfera. Najviac zaujali spolocne priestory s krbom okolo baru a recepcie. Detom sa pacili najma akvaria pri recepcii:) kazda cesta okolo musela byt zastavka.
Kuchyna bola vynikajuca. Klobuk dole. Napriek tomu ze sme mali polpenziu a vecere boli servirovane formou viac chodoveho menu, jedlo bolo vzdy velmi chutne a oku lahodiace. Deti mali moznost vybrat si z detskeho menu z viacero jedal. Ranajky boli formou bufetu a rovnako vo vysokom standarde, presne tak ako sa na 4* hotel patri.
Bezprostredne vedla restauracie je konferencna miestnost, ktora bola pocas nasho pobytu vyuzivana minimalne. Hotel tam sustreduje niekolko detskych hraciek a hier takze sa tam deti pocas nasich jedal odbiehali hrat s ostatnymi detmi a my sme mali aspon chvilu cas na jedlo.
Personal bol velmi mily a usluzny od recepcie az po upratovanie.

Asi jedine negativum by som spomenul velky hluk v izbe od hlavnej cesty. Okna akoby vobec netlmili hluk z aut. Prvy den sme stale chodili okolo okien ze musi byt niektore otvorene. A nebolo:) Musim podotknut ze dnes je tato cesta uz velmi frekventovana takze by som pre buducnost uprednostnil izby situovane na druhu stranu k potoku Demanovka.
Hotel rozhodne odporucam pre pary na romanticke vypadky ale prijemne sa budu citit aj rodiny s detmi. My sa jednoznacne vratime.

Dátum pobytu: júl 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi pagi28.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Strkolec, Manažér v zariadení Hotel Tri Studničky.Zodpovedané: 22. septembra 2018

Dobrý deň,
ďakujeme, že ste si našli čas na ohodnotenie nášho hotela Tri studničky .
Veľmi si ceníme Váš názor a sme radi, že ste boli spokojní s našou kuchyňou a personálom.
Rád im odovzdám Vašu spätnú väzbu osobne.
Už teraz sa tešíme na Vašu ďalšiu návštevu.
S pozdravom
M.Strkolec
F&B manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Poceste do apartmanu sme vyhladli tak sme sa zastavili na obed. Už po prichode je vidiet, ze luxusom nesetrili. Obsluha velmi mila a rychla. V menu bol bravcovy rezen bez priplatku ho vymenili za kuraci. Trosku vyssie ceny ale kvalita jedla bola super.

Dátum pobytu: september 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi tszolgai.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Strkolec, Manažér v zariadení Hotel Tri Studničky.Zodpovedané: 28. septembra 2018

Dobry den,

velmi pekne dakujeme za Vasu recenziu vzdy nas potesi ak hostia ocenia nas personal.
Uz teraz sa tesime na Vasu dalsiu navstevu.

S pozdravom
M.Strkolec
F&B manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. augusta 2018

Zaujímavý štýlový hotel, ktorý odporúčam každej kategórii návštevníkov. Relatívne malé, al čistučké a udržiavané izby, jednoduchý wellnes s výbehom do potoka. Skvelá kuchyňa so sezónnym 4 chodovým večerovým menu, ktoré aj napriek nie veľkým porciám zasýti aj 100 kilového chlapa. Milý, úslužný a nevtieravý personál. Krásna okolitá príroda s možnosťami na turistiku pre všetky kategórie.

Dátum pobytu: august 2018
Poďakujte používateľovi 282stanislavj.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Strkolec, Manažér v zariadení Hotel Tri Studničky.Zodpovedané: 2. septembra 2018

Dobry den, pan Stanislav,

dakujeme pekne za Vase super hodnotenie a zaroven sme radi ak ste boli spokojni.
Vzdy nas potesi takato spatna vazba je to presne to o co sa snazime.
Uz teraz sa tesime na Vasu dalsiu navstevu.

S pozdravom
M.Strkolec
F&B manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. augusta 2018

Ubytovanie v apartmáne bolo pripravené, čakala nás fľaša vychladeného šampanského, misa ovocia a sladké prekvapenie. Apartmán bol veľký s priestrannou kúpeľňou s vaňou a sprchovým kútom. Nechýbalo nič, čo má byť v danom type zariadenia. Balkón s výhľadom na potok Demänovka, perfektné spanie na bylinkových vankúšikoch. Wellness bol bonusom. Ochotná pani Natália vždy poradila s výberom čaju, recepčná pani Janka s jej neustálym úsmevom vždy poradila a pomohla, obľúbili sme si ju hneď pri príchode. Raňajky boli výborné a pestré /pred návštevou hotela sme strávili dovolenku na Sardínii ale porovnať raňajky by bola urážka pre Tri Studničky/. Večera viacchodová ale uprednostnili by sme skôr finančný budget a radšej doplatiť, ale vybrať si z celej ponuky jedálneho lístka. Personál v reštaurácii bol ochotný, hlavne pán Patrik. Prehodiť zopár slov a odporúčaní padne vhod. Cítili sme sa výborne a určite sa budeme chcieť vrátiť. Najkrajšiu izbu hotela sme si užili.

Dátum pobytu: august 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Odyssey720406.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Strkolec, Manažér v zariadení Hotel Tri Studničky.Zodpovedané: 2. septembra 2018

Dobrý deň pán Vladimír,
ďakujeme, že ste si našli čas na ohodnotenie nášho hotela Tri studničky .
Sme veľmi radi ak sa Vám u nás páčilo, vždy nás veľmi poteší, keď hostia ocenia náš personál a kuchyňu.
Rád im odovzdám Vašu spätnú väzbu osobne.
Už teraz sa tešíme na Vašu ďalšiu návštevu.
S pozdravom
M.Strkolec
F&B manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Ani neviem kde skor zacat. Hotel urgentne potrebuje rekonstrukciu. Izby uz maju najlepsie casy za sebou, kupelna otrasna. Telefonicky som rezervovala pobyt, s tym, ze som sa pytala, co vsetko moze 8 mesacne dieta vo wellness robit, zabudli ma upozornit, ze je mozne byt len do 17.00, ok, respektujem, mala som si vsetko sama nacitat na webe. Ubytovali sme sa stvrtok s tym, ze piatok sme rano vypadli z izby a vratili sa po 14.00, izba neupratana. Tak reku zavolam na recepciu, telefon nefunkcny, tak som isla na recepciu, kde mi recepcna povedala, ze maju vela pdchodov a prichodov, takze nestihaju... ok, poprosim ju, ze mala potrebuje poobede spat, nech povie chyznej, aby sme mali v sobotu upratane skor. Prisli sme z prechadzky o 14.30, izba ako po vybuchu.... idem na recepciu a zas ten isty scenar. Tak som sa opytala, ci my uz nie sme doleziti, ked sa zas na to iste vyhpvaraju. Wellness potrebuje nutne rekonstrukciu. Vsetko je stareeeee! Musim vsak povedat, ze vecera a la carte bola vyborna. Ranajky slabe. V sobotu o 9.10 nam kuchar, kt robil palacinky a omelety povedal, ze palacinky uz dosli... ah tak typicke pre tento region, ze uz ma to ani neprekvapilo! Boli sme tu samozrejme posledny krat a narocnejsiemu klientovi toto miesto ani neodporucam. Pomer kvalita cena otrasne! A detsky kutik, alebo herna, by sa kludne aspon raz za den mohla upratat, lebo mala mala cierne nihy, plne vlasov. Nechutneee!

Dátum pobytu: august 2018
2  Poďakujte používateľovi EvaJ2029.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Strkolec, Manažér v zariadení Hotel Tri Studničky.Zodpovedané: 8. augusta 2018

Dobry den, pani Eva,

dakujeme za Vasu recenziu a zaroven je nam luto, ze ste neboli spokojni.
Mrzi nas ze Vam nevyhovovali priestory wellness a Vase sklamanie ohladom opotrebovania hotela, do buducna planujeme v ramci moznosti zlepsit nase priestory hotela.
Nakolko sme mali plny hotel izby sa preriadovali az po 14:00 hod
Aj vďaka Vám sa posúvame a podnikneme potrebne kroky aby sa to neopakovalo.

S pozdravom
M.Strkolec
F&B manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie