Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“super”
Recenzia Etihad Airways


Zrecenzované: 25. marca 2018

skvela skusenost urcite odporucam posadka mila ak nieco potrebujete staci povedat ale nikto vam svoje produkty nevnucuje dobre filmy na pozeranie pocas 8h letu a vela miesta pri nudzovych vychodoch na nohy

Dátum cesty: apríl 2017
    • Pohodlie sedadla
    • Služby zákazníkom
    • Čistota
    • Jedlo a nápoje
    • Priestor na nohy
    • Zábava počas letu
    • Pomer kvality a ceny
    • Registrácia a nástup do lietadla
Poďakujte používateľovi zuzana963.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia EtihadHelper, Manager v zariadení Etihad Airways.Zodpovedané: 28. marca 2018
Prekladač Google

Hello Zuzana, thank you for your big compliments and your full star rating. We appreciate you took your time writing about your experience with us. Thank you so much. *Isi

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (16 322)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1516 322 recenzií

Zrecenzované: 19. mája 2017

Napriek nie najpepším recenziám na sploločnosť Etihad sme si tento rok vybrali práve ich Airwais pre náš prázdninový let do MLE. Priebehom nášho najdlhšieho letu (6,5 hod) bol veľmi príjemný a prekvapivo pohodlný. Lietadlo bolo moderné a miesta na nohy tak akurát . Zábava fungovala na jednotku a personál bol veľmi priateľskí- hlavne letuška Kate z Austrálie bola veľmi milá.. Jednalo sa o nočný let a každý dostal nočný balíček potrebných vecí - čo už veľa leteckých spoločnosti svojim pasažiarom neposkytuje. Nápoje boli v poriadku ,len jedlo by mohlo byť chutnejšie. Vzlet aj pristátie boli veľmi profesionálne . Let nemal žiadne meškanie ako aj ostatné naše prípoje prevádzkované EY. Dakujeme .

Dátum cesty: apríl 2017
    • Pohodlie sedadla
    • Služby zákazníkom
    • Čistota
    • Jedlo a nápoje
    • Priestor na nohy
    • Zábava počas letu
    • Pomer kvality a ceny
    • Registrácia a nástup do lietadla
Poďakujte používateľovi Katarina H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia EtihadHelper, Manager v zariadení Etihad Airways.Zodpovedané: 20. mája 2017
Prekladač Google

Hi Katarina H,

Thank you so much for your kind feedback :) We look forward to taking you with us on your next trip! *Sky

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. marca 2016

S Etihad Airways sme leteli viackrát a boli sme spokojní. Dobrý výber jedál, nápojov. Tiež sa dá vybrať počas dlhšieho letu zaujímavý film. Personál bol v pohode.

Dátum cesty: september 2015
    • Pohodlie sedadla
    • Služby zákazníkom
    • Priestor na nohy
    • Zábava počas letu
    • Pomer kvality a ceny
Poďakujte používateľovi m0nika33.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia EtihadHelper, Manager v zariadení Etihad Airways.Zodpovedané: 25. apríla 2016
Prekladač Google

Dear m0nika33,

Thank you for flying with Etihad and being our frequent flyers. Hope we will fly you further in the near future. *Jiaqi

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: včera cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum cesty: júl 2020
    • Služby zákazníkom
    • Pomer kvality a ceny
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: včera
Prekladač Google

Dátum cesty: marec 2020
    • Pohodlie sedadla
    • Služby zákazníkom
    • Čistota
    • Jedlo a nápoje
    • Priestor na nohy
    • Zábava počas letu
    • Pomer kvality a ceny
    • Registrácia a nástup do lietadla
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.