Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“FLY Emirates”
Recenzia Emirates


Zrecenzované: 6. marca 2018

Lietajú priestrannými lietadlami s pohodlím a výborným multimedialnym vybavením. Cesta aj Vďaka tomu utečie rýchlo. Problémom boli len niektorý cestujúci, ktorí mali dojem, že keď je to zdarma, musia sa ožrať, ale to už nie je problém leteckej spoločnosti, snáď to len nejak obmedziť.

Dátum cesty: február 2018
    • Pohodlie sedadla
    • Služby zákazníkom
    • Jedlo a nápoje
    • Priestor na nohy
    • Zábava počas letu
    • Pomer kvality a ceny
    • Registrácia a nástup do lietadla
Poďakujte používateľovi Ladislav1711.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (61 489)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

424661 489 recenzií

Zrecenzované: 28. februára 2018

Touto spolocnostou lietam pravidelne uz niekolko rokov a vyuzivam tuto spolocnost hlavne na lety domDubaja a vzdialenejsie lety .Tato spolocnost opat nesklamala vynikajuce sluzby ci uz na letisku alebo pocas letu .Prijemni usluzni pohotovi personal sa k cestujucim vzdy choval a chova na vysokej urovni a preto ze to je velmi dolezite vyhladavam na lety tuto spolocnost. Let z Viedne do Dubaja a dalej potom na Male bola dna 30.01.2018 a spat 13.02.2018 samozrejme opat nesklamal let prebehol v uplnom poriadku a A380 ci B777 su krasne pohodlne lietadla s vynikajucimi sluzbami.Velmi doporucujem Fly Emirates su naozaj najlepsi .Dakujem vsetkym co nas sprevadzali na lete a starali sa o nas a prajem dalsie bezpecne a bezproblemove lety

Dátum cesty: január 2018
Poďakujte používateľovi Darina N.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Leteli sme s touto spoločnosťou v januári 2018. Počas letu nám boli poskytnuté služby, ktoré hodnotím na excelentné, letušky sú súper, starali sa o všetkých celý let. Sedadlá v ekonomickej triede boli také pohodlné. Jedlo veľmi chutné, niet čo by sa dalo vytknúť. Proste jednička!

Dátum cesty: február 2018
Poďakujte používateľovi SvetlanaK2475.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. januára 2018

Najlepšia letecká spoločnosť, milý personál, výborné jedlo hlavne pohodlné sedenie s miestom na nohy

Dátum cesty: december 2017
Poďakujte používateľovi PatriciaB7680.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. decembra 2017

Spoločnosť najvyššej kvality, k letenke sme mali ešte zadarmo odvoz z Bratislavy na letisko Viedeň a aj späť.

Dátum cesty: marec 2017
    • Pohodlie sedadla
    • Služby zákazníkom
    • Čistota
    • Jedlo a nápoje
    • Priestor na nohy
    • Zábava počas letu
    • Pomer kvality a ceny
    • Registrácia a nástup do lietadla
Poďakujte používateľovi Miroslava K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.