Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Priemer”
Recenzia Austrian Airlines


Zrecenzované: 7. januára 2018

Austrian airlines je taký klasický štandard. Milí a profesionálny personál, ale nič viac. Dnes, vo vysokej konkurencii by to chcelo lepšie jedlo a väčší sortiment nápojov. Chýba mi aj pestrejší sortiment novín či časopisov.

Dátum cesty: jún 2017
    • Pohodlie sedadla
    • Služby pre zákazníkov (napr. celkový prístup, starostlivosť, ústretovosť)
    • Čistota
    • Jedlo a nápoje
    • Priestor na nohy
    • Zábava počas letu (Wi-Fi, TV, filmy)
    • Pomer kvality a ceny
    • Registrácia a nástup do lietadla (napr. efektivita, služby na vstupe)
Poďakujte používateľovi ivet95.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (5 530)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

25295 530 recenzií

Zrecenzované: 27. decembra 2017

S Austrian Airlines som letela uz viac krát. Spokojnosť s touto leteckou spolocnostou, len pri tomto poslednom lete sa mi zdalo ze jedlo nie je take ake byvalo. na ceste spat Miami-Vieden na ranajky dali jednu mafinu - pred tym byval vzdy sendvic. ale celokovo hodnotim velmi pozitivne.

Dátum cesty: december 2017
    • Pohodlie sedadla
    • Služby pre zákazníkov (napr. celkový prístup, starostlivosť, ústretovosť)
    • Čistota
    • Jedlo a nápoje
    • Priestor na nohy
    • Zábava počas letu (Wi-Fi, TV, filmy)
    • Pomer kvality a ceny
    • Registrácia a nástup do lietadla (napr. efektivita, služby na vstupe)
Poďakujte používateľovi conquest21.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. decembra 2017

let bol bezproblemovy, jedlo, napoje,obsluha boli v poriadku.
letusky boli velmi mile, zhovorcive, detom kratili cestu roznymi darcekmi..

Dátum cesty: november 2017
    • Pohodlie sedadla
    • Služby pre zákazníkov (napr. celkový prístup, starostlivosť, ústretovosť)
    • Čistota
    • Jedlo a nápoje
    • Priestor na nohy
    • Zábava počas letu (Wi-Fi, TV, filmy)
    • Pomer kvality a ceny
    • Registrácia a nástup do lietadla (napr. efektivita, služby na vstupe)
Poďakujte používateľovi marsy7707.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. decembra 2017

Austrian Airlines si udržiava stabilnú kvalitu služieb, ktorá patrí k lepšiemu priemeru. Lety sú načas, lietadlá sú v rámci možností čisté a malé občerstvenie a nápoj v cene letenky vždy potešia.

Dátum cesty: november 2017
    • Pohodlie sedadla
    • Služby pre zákazníkov (napr. celkový prístup, starostlivosť, ústretovosť)
    • Čistota
    • Jedlo a nápoje
    • Priestor na nohy
    • Pomer kvality a ceny
    • Registrácia a nástup do lietadla (napr. efektivita, služby na vstupe)
Poďakujte používateľovi katkle07.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. decembra 2017

Pohodlný let, rýchle vybavenie check in, na taký krátky let dostatočne pohodlné sedenie aj dostatočný výber nápojov.

Dátum cesty: september 2017
    • Pohodlie sedadla
    • Služby pre zákazníkov (napr. celkový prístup, starostlivosť, ústretovosť)
    • Čistota
    • Jedlo a nápoje
    • Priestor na nohy
    • Zábava počas letu (Wi-Fi, TV, filmy)
    • Pomer kvality a ceny
    • Registrácia a nástup do lietadla (napr. efektivita, služby na vstupe)
Poďakujte používateľovi Peter K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.