Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najprv predať, potom kašlať na zakaznika”
Recenzia Thomas Cook Airlines (UK) [no longer operating] - ZATVORENÉ


Zrecenzované: 15. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Thomas Cook sa mi páčil keď sme šli na Kubu. Všetko bolo fajn. Keď sme ale šli na Dominikansku republiku už to tak fajn nebolo. Najprv podotknem že tie Airbusy sú síce veľké, ale miesta na nohy tam veľa nieje. Je to jednoducho nepohodlné na dlhé lety ako 8,9,10+ hodín. Nedá sa v nich ani fukár nastaviť na seba. Jedlo v pohode. Cesta naspäť už výhradne bez čistej vody zadarmo. V lietadle zima ako v ruskom filme. Tie ich tenučké deky veľa slávy nenarobili. Čo sa tykalo hotela, celá dovolenka bola úplne top az na koniec. Nikto nám nedal vedieť že TC lietadlo bude meškať. Práve TC nám mal napísať SMSku, poslať email a delegát nám mal oznámiť že bude meškať. My už nastúpený na recepcii a nikde nič. Autobus meškal 4 hodiny. Keby vieme, pol dňa by sme ešte na pláži mohli oddychovať. Budem preferovať radšej TUI v budúcnosti.

Dátum cesty: september 2019
    • Pohodlie sedadla
    • Služby zákazníkom
    • Priestor na nohy
    • Zábava počas letu
    • Pomer kvality a ceny
Poďakujte používateľovi DenisTrnka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzie (14 471)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1514 471 recenzií

Zrecenzované: 13. januára 2018

Cestovanie a pobyt so spoločnosťou Thomas Cook bola nad moje očakávania, veľká spokojnosť, vrelo odporúčam

Dátum cesty: marec 2017
    • Pohodlie sedadla
    • Služby zákazníkom
    • Čistota
    • Jedlo a nápoje
    • Priestor na nohy
    • Zábava počas letu
    • Pomer kvality a ceny
    • Registrácia a nástup do lietadla
1  Poďakujte používateľovi adriana_galvankova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. júna 2017

Let tam bol vcelku v pohode,ale naspäť lietadlo malo vyše hodinové meškanie a turbolencie.
Môj názor je že takéto malé lietadlo sa na takéto dlhšie lety nehodí. Ešte nešli ani obrazovky celú cestu späť, čo robiť 10 hodín?

Dátum cesty: december 2016
    • Pohodlie sedadla
    • Služby zákazníkom
    • Čistota
    • Jedlo a nápoje
    • Priestor na nohy
    • Zábava počas letu
    • Pomer kvality a ceny
    • Registrácia a nástup do lietadla
Poďakujte používateľovi majalu2017.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. septembra 2016

Leteli sme s touto spoločnosťou cca pred 10 dňami, resp. 24.8.2016 do Cancúna a 3.9.2016 späť, z dovolenky.
Asi po 2 hodinách od odletu sa letušky "rozbehli" urobiť dobrú tržbu. Ponúkali cestujúcim k zakúpeniu slúchadlá + kód pre sledovanie filmov počas letu. Ponúknuť najskôr niečo na pitie, nebolo také nutné. Keď konečne predali, začali teda ponúkať pitie(voda, džús, káva, čaj ) a potom prišlo na radu jedlo. Horšie, ako to, čo nám podala táto letecká spoločnosť, som ešte na palube lietadla nejedla. Nie som veľmi prieberčivý typ, čo sa jedla týka, ale dať na 11 hodinový let cestovinu s paradajkovým pretlakom a tromi mini kúštičkami húb, k tomu žemličku, malý trojuholník syra + mini maslo a múčnik v podobe nejakého drobivého koláča, sa mi zdá na ceny leteniek trochu úbohé. Asi 2 hodiny pre pristávaním sme dostali jedlo po druhý krát, tentoraz to bolo teplé pečivo, mini maslo, kúsok šunky, plátok syra a malý téglik šalátu ( na spôsob parížskeho). Dezert, obdoba toho predošlého. Pitie tak, ako po prvý krát. Jedlo pri lete späť a spôsoby podávanie boli presne také isté, ako v prvom prípade.
Leteli sme už s mnohými leteckými spoločnosťami, ale niečo podobné sme nezažili. som sklamaná a určite túto leteckú spoločnosť už nikdy nevyužijem.

Dátum cesty: august 2016
    • Pohodlie sedadla
    • Služby zákazníkom
    • Čistota
    • Jedlo a nápoje
    • Priestor na nohy
    • Zábava počas letu
    • Pomer kvality a ceny
    • Registrácia a nástup do lietadla
Poďakujte používateľovi ivkarybka21.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: pred 2 dňami
Prekladač Google

Dátum cesty: júl 2019
    • Pohodlie sedadla
    • Služby zákazníkom
    • Čistota
    • Jedlo a nápoje
    • Priestor na nohy
    • Zábava počas letu
    • Pomer kvality a ceny
    • Registrácia a nástup do lietadla
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.