Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
San Diego
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať

Addison Restaurant

Spravované majiteľom
Rezervujte si stôl
2
ut 22. 10.
20:00

Hodnotenia a recenzie

Č. 1 spomedzi 41 – Francúzske – San Diego
Č. 30 spomedzi 2 719 – Reštaurácie – San Diego
Certifikát výnimočnostiVíťaz za rok 2015 - 2019
HODNOTENIA
Jedlo
Služby
Cena/kvalita
Atmosféra

Podrobnosti

CENOVÝ ROZSAH
98 USD - 150 USD
KUCHYNE
Francúzske
Pokrmy
Večera

Poloha a kontakt

Menu

Sample menus are subject to change.
PREMIER CHOIX​
Kumamoto Oysters
Champagne and  sweet and sour pear
Mussels « à La Nage »
Green curry, coriander and coconut
Bigeye Tuna
Charred green asparagus and smoked egg emulsion
Foie Gras Terrine
Cherries and chocolate brioche
DEUXIÈME CHOIX​
Porc Pressé
Morels, charred onions and parmesan (supplement $25)
Cèpe Mushroom Lasagna
Aged gouda and stinging nettles
Bouillabaisse
Baby​ fennel, black olives and piment d’espelette
Coddled Farm Egg
« Petits pois à la française »
TROISIÈME CHOIX​
Kobe Beef Short Rib
Mushroom gratin and potato croustillante  (supplement $25)
Salmon « Au Beurre Salé »
Beets, fennel and sauce « troisgros »
Coffee-Roasted Canard
Koshihikari rice and candied peanuts
Ris De Veau Panés
Escargot à la dijonnaise, celery and capers
QUATRIÈME CHOIX​
Vacherin
Blueberries, whipped yogurt and verbena
Mille-Feuille
Espresso, dark chocolate and hazelnut
Peach Parfait
Milk and honey
Yuzu Posset
Crème fraîche, dates and orange marmalade
Recenzie (272)
Filtrovať recenzie
15 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
12
2
0
0
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazykslovenčina
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
12
2
0
0
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
FilterSlovenčina
Aktualizuje sa zoznam…
11015 recenzií
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 1. augusta 2019

Bola to úžasná večera s bláznivou cenovkou, ale stála to za každé sústo! 5-hviezdičkový Michelin, iba jeden v San Diegu! ! Každý kurz bol skutočne zážitkom. Bola to zvláštna príležitosť a nič by sme nezmenili! Služba bola hviezdna! James dokonale spároval naše víno!

Dátum návštevy: august 2019
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Rachel W, Public Relations Manager v zariadení Addison Restaurant.Zodpovedané: 6. augusta 2019
Prekladač Google

Viac

Recenzované: 31. júla 2019 cez mobilné zariadenie

Moja žena a ja sme veľmi šťastní, že sme sa najedli v mnohých veľkých svetových gastronomických domoch. Minulý večer sme umiestnili Addisona do našich top 10. Addison nie je pre každého; je to vysoká vstupenka, 3 hodiny návšteva vášho zraku a zmyslov. Ak ste vážne...jedlo, budete si tento pohľad na vynikajúce jedlo a služby skutočne užiť. Prvé dojmy sú krásna reštaurácia a salón, zdobené vysokými stropmi a veľkým množstvom mramoru. V jedálni dominuje veľký krb. Vybrali sme 5-chodovú večeru; nie kvôli cene, ale vzhľadom na to, že sme starli, nemôžeme toľko jesť. Keby som bol o 20 rokov mladší, určite by som nechal šéfkuchára urobiť svoju vec. Naše jedlo sa začalo pohármi šampanského Krug Champagne. Náš prvý kurz bol Uhorka žulová s jogurtom a Yuzu. Potom prišli „Petite Saveurs“ pozostávajúci z kaviáru Oscetra Caviar a Egg Mousseline Tart, syra plnená penou Gougere a údenou lososom z lososa Kinga v cukrárskej cigarete s lososovým kaviárom garni. Našim ďalším kurzom boli aljašský kráľ Krab a kôpka Peeky Toe s kokosom, thajskou bazalkou a mučenkou. Rozmarný priebeh bol hrou „Chips and Dip“; opäť vynikajúce. Kurz divočiny s tapenádou, artičokmi a Bottargou bol vynikajúci. Sladké pečivo s čiernymi hľuzovkami, šunkou Iberico a údeným zemiakovým pyré bolo ukončené čerstvo nastrúhaným parmezánom. Bol to náš obľúbený večer. Bochník čerstvo upečeného Parkerhouse Rolls bol podávaný s tromi rôznymi a chutnými maslami vrátane kôprového bylinkového masla, medového masla a masla posypaného Fluer de Sel. Ďalším kurzom bol Barbecued Duck Breast. Bola ozdobená marinovanou penou Cherry, kačacou pečeňou, nakladanou horčicou a kačicou Jus červenou kapustou. Vynikajúce! , Na očistenie podnebia sa podáva Riesling Sorbet s melónom perly a 24 karátového zlata. Dezert bol čokoládový výtvor s Cassisom, kakaom a solenou karamelovou. Naša mignardise sa skladala z čokolády Ganache Tart, Frangipan Petit Four a Ovocného gélu. Užili sme si pol fľašu Pinot Noir Kosta Browne 2014 spolu s kávou a čajom. Bol na výber stupeň 5 Wagyu spolu so syrovým chodom, ktorého sme sa nezúčastnili Náš tím služieb nám nakoniec predstavil krásnu krabicu čokolády spolu s vytlačenou večernou ponukou. Po tejto prezentácii na nás na nás čakalo auto. Krásna choreografia služieb spolu s odvážnym vyhlásením šéfkuchára znamenajú túto udalosť. Dôrazne odporúčame Addison a tešíme sa na spiatočnú návštevu.Viac

Dátum návštevy: júl 2019
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Rachel W, Public Relations Manager v zariadení Addison Restaurant.Zodpovedané: 6. augusta 2019
Prekladač Google

Viac

Recenzované: 17. júla 2019

Existuje mnoho vynikajúcich, ritzy reštaurácií v oblasti San Diego. Tento je najlepší, najviac extravagantný kulinársky zážitok v kraji. Je to celkom mimo cesty, ale stojí za to. Personál bol dobre vyškolený a je to zábava, len pozerať, ako sa starajú o iné stoly. Je to...ako choreografický tanec. Koktaily sú úžasné a ich vínny lístok je rozsiahly. Jedlo je vynikajúce. V ponuke majú len dve veci (nie celkom). Ponúkajú buď 5-chodové jedlo alebo 10-chodové jedlo. Každý pri stole si musí objednať rovnaký počet kurzov. Aj keď sú porcie malé, naplnia vás. Môžem jesť veľa, ale bol som úplne spokojný po mojich 5 - kurzov (celkovo, oni vám viac ako 5, majú zákusky počítať? Mali sme aspoň 3, plus pár čistiacich prostriedkov na palety). Mysleli sme si, že ďalší kurz bude posledný, ale stále prichádzali. Je to trochu drahý, ale dostanete to, za čo zaplatíte. Ich menu sa mení s tým, čo je k dispozícii počas určitej sezóny, ale len s najvyššími prísadami. Počas nášho kuchárskeho zážitku (nebudem chodiť do viacerých paletových čistiacich prostriedkov alebo viac dezertov) sme podávali kaviárové koláče spolu s lístkovým pečivom so slaninou v tekutom stave spolu s lososom zabaleným v chrumkavom šupke. Ďalej bol homár a krab v vanilkovom vývare, sprevádzaný krabom a krevetovým crackerom. Ďalej bola pražma, ktorá bola dokonale varená. Bolo to mierne teplo, čo bolo príjemné prekvapenie. Potom bol bohatý sladký chlieb so zemiakmi a oholený čierny hľuzovka. S mojím zemitým červeným vínom to šlo naozaj dobre. Nasledovala grilovaná kačica, ktorá bola nad plameňom. Mohli by ste naozaj ochutnať dym. Stálo to samo, ale prišlo aj so 6 položkami, ktoré ho sprevádzali (paštéta, namočená čerešňa, horčica, grilovaná cibuľa, redukcia a bobuľová pasta). Nie som zákusok, ale zákusky, ktoré nasledovali, boli úžasné. Nebudem sa do nich dostávať, ale tam boli nakladané hrušky, sorbet z dezertného vína, čokoládová misa, ktorá obsahovala 6 rôznych druhov čokolády, zákuskov makarónek, cukrového želé, čokoládového koláča. Majú tiež doplnkový syrový vozík, ale bol som príliš plný, aby som sa mohol oddávať. Skutočná 5-hviezdičková udalosť.Viac

Dátum návštevy: júl 2019
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Rachel W, Public Relations Manager v zariadení Addison Restaurant.Zodpovedané: 6. augusta 2019
Prekladač Google

Viac

Recenzované: 15. júna 2019 cez mobilné zariadenie

Milujeme dobrú skúsenosť, a keď sme sa dozvedeli, že Addison dostal hviezdu Michelin začiatkom tohto mesiaca, rozhodli sme sa, že je čas to ísť. Najprv mi dovoľte, aby som vám povedal, že miesto, služba a jedlo sú fantastické, môžete okamžite povedať, prečo sa toto miesto...považovalo za toto miesto nad ostatnými v meste; v San Diegu jednoducho neexistuje iné miesto, ktoré by bolo porovnateľné s úrovňou služieb a pozornosti k detailom. Ako to v porovnaní s inými špičkovými reštauráciami na svete, ktoré sme navštívili? No prekvapivo dobre! Jednou z vecí, ktoré milujeme na tomto druhu skúseností, je to, ako je všetko dokonale synchronizované. Od chvíle, keď naša strana sedela na každej jednej doske. Dokonca aj chodiť do toalety je zážitok, keď vás jeden z čašníkov bude sprevádzať. Opäť platí, že rozdiel v detaile. Na jedálnom lístku sa menu skladalo z dvoch pevných 5 alebo 10 chodov. Samozrejme sme si vybrali 10-chodové menu. Bohužiaľ pre mňa, ja som šoféroval a nerobil som plné párovanie vína, čo je z toho, čo som počul, fantastické. Začali sme s niečím, čo sa volá Amuse Bouche, ktorý má uhorku ochutený ľad, otvára chuť a bolo to veľmi dobré. Nasledovalo niečo ako „Petite Saveurs“, čo bol jeden z najvýznamnejších momentov noci, mal mini croissant naplnený maslom, ktorý len vybuchol v ústach s chuťou, absolútne chutnou. Fruiste de La Terre na olivovom oleji bol tiež jedným z našich obľúbených. Potom nasledoval aljašský kráľ Krab, po ktorom nasledoval ďalší vrchol: Confit of Sturgeon, ktorý mal Kaluga kráľovský kaviár s omáčkou vermut. Fabulous. Loup de Mer (artičoky, Bottarga, tapenáda) a údené sladké pečivo (ktoré mali čierne hľuzovky, robia tam celý malý akt, aby zdôraznili vôňu) boli pravdepodobne naše najmenej obľúbené, ale veľmi dobré. Mali sme možnosť pridať A 5 Wagyu, čo sme urobili, a to nesklame. Mal karamelizovaný baklažán s japonskou omáčkou, ktorá bola príjemná pre ústa a nos. Skončili sme s posledným kurzom, ktorý bol pravdepodobne náš najmenší favorit, Fromage Saisonnier. Nakoniec sa do neho dostali dva dezerty, Vacherin Printemps (Meyer citrón a Huckleberries) a Creme de Cafe, ktorá bola mojím najobľúbenejším z nich. Celkovo to bola dobrá hodnota, mali by ste očakávať, že niečo v súlade 400 - 500 na osobu, ak zahrniete párovanie, a 600, ak zahrniete Wagyu. Určite sa vrátim, je to jedno z tých miest, ktoré vykazujú eleganciu a vyžadujú vašu plnú pozornosť, keď sa dostanete do mäsa vecí.Viac

Dátum návštevy: jún 2019
Recenzované: 7. mája 2019

Niektoré rady - Zabudnite na cenu. Nebudete jesť na tejto úrovni viac ako niekoľkokrát vo svojom živote, takže si oddýchnite a vychutnajte si zážitok. Koľko to bude stáť? Ak chcete parafrázovať J. P Morgana, „ak sa musíte opýtať, nemôžete si to dovoliť“. Neprepĺňajte deti, jedlo...trvalo asi tri hodiny a na to dlho nebude sedieť americké dieťa mladšie ako 30 rokov. Vyskúšajte ochutnávkové menu, a ak máte peniaze, spárujte ich s vínom, pretože to urobí jedlo viac nezabudnuteľným. Majte určený vodič alebo vezmite Uber alebo Lyft. Je to oveľa lacnejšie ako jedlo alebo pokuta pre DUI (conduite en tat d’ivresse). Bývam v San Diegu a moja obľúbená reštaurácia v meste je stále Top of the Market, ale potom mám rada morské plody, cenu a atmosféru tejto reštaurácie. Navštívili sme Addison, aby sme oslávili 30-dňové narodeniny mojej dcéry. Avšak, Addison je na inej úrovni ako Top of the Market, či už z hľadiska nákladov alebo predstihu. Musím to zmerať proti niektorým z mnohých ďalších, veľmi drahých a vynikajúcich reštaurácií, ktoré som navštívil, ako napríklad Arpege, Lucas Carton, Tour d'Argent v Paríži a Trois Grois, Lameloise, George Blanc inde vo Francúzsku, ako aj vysoko hodnotené reštaurácie v New Yorku, San Franciscu atď. Addison má druhú najlepšiu izbu, v ktorej som jedol. Prvým a zďaleka najpôsobivejším bolo Tour d’Argent v Paríži. Nastavenie je nezabudnuteľné, ale, bohužiaľ, nie je zhodné s jedlom. Nehovoriac, že jedlo na Tour d'Argent je zlé, jednoducho nie fantastické. Služba v Addison je vynikajúca, aj keď je náročná. Počas večera sme boli liečení zručným a zaujímavým trojčlenným vystúpením. V skutočnosti sa im podarilo nájsť čašníka, ktorý hovoril francúzsky a ja som mohol precvičiť svoje obmedzené schopnosti. Hoci služba je okázalá, v žiadnom prípade to nebolo nepríjemné. Bola to zábava. Tón bol vhodný pre reštauráciu aj pre túto príležitosť. Všetci sme si objednali 10 alebo 12 ochutnávkových menu (zabudli sme na číslo) a reštaurácia vyšla z cesty, aby pripravila vynikajúce vegetariánske taniere pre moju dcéru namiesto tých, ktorí sú v ponuke. Každá z 10 rôznych platní bola krásna. Všeobecne platí, že jedlo bolo veľmi dobré, ale s výnimkou jedného alebo dvoch jedál mierne krátke pamätné. Chcel by som ísť znova? Pravdepodobne. Všetci sme mali dobrý čas na špeciálnom mieste av čase.Viac

Dátum návštevy: apríl 2019
Recenzované: 29. augusta 2018

Reštaurácia nám pripomína starú európsku eleganciu. Biele obliečky na uteráky (stlačené s parným žehlom pred nastavením miest na nastavenie), server pre každého človeka pri stole a vytiahnu si stoličku, ak vstanete. Inými slovami, veľmi pozorný servis. Jedlo bolo tiež veľmi dobré. Mali sme desiatu chutných...menu a každý bol jedinečný a príjemný. Môžete si tiež objednať z menu cenových ponúk. Toto je miesto pre zvláštne príležitosti, ktoré si budete pamätať.Viac

Dátum návštevy: august 2018
Recenzované: 20. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Toto bolo naše najdrahšie ochutnávka šéfkuchára k dnešnému dňu. Bolo to skvelé jedlo v nádhernej atmosfére a úžasnej reštaurácii. Všetky jedlá z malých doplnkov, chlieb, konsom, kaviár, biela špargľa a dezert boli úžasné a plné chuti. Táto ochutnávka bola drahá vzhľadom na to, že nemajú...hviezdu Michelin a zaujímalo by ma, prečo to nespôsobujú. Spárovanie vín bolo tiež veľmi príjemným spôsobom ako pochváliť jedlo.Viac

Dátum návštevy: marec 2018
Recenzované: 20. augusta 2018

Love Addison! Nikdy, nie raz, na diaľku sú sklamaní na akejkoľvek úrovni alebo z akéhokoľvek dôvodu. Od toho, čo sme privítali, aby sme sa rozlúčili s našimi rozlúčkami, všetko je na mieste a absolútne fantastické. Jedlo je úžasné a víno, ktoré sa s ním spája,...je úžasné.Viac

Dátum návštevy: august 2018
Recenzované: 17. augusta 2018

Počas môjho života som zažil skvelé jedlo, ale toto prekračuje všetky očakávania. Buďte pripravení na to, aby ste sa pokazili jedlom a špičkovou službou. Zamestnanci boli veľmi orientovaní na služby, priateľskí a mali dobrý pocit z humoru. Jedlo bolo vynikajúce a podával som synchronizované časovanie...pre moju skupinu štyroch! V budúcnosti budem vždy porovnávať túto vynikajúcu stravu so všetkými mojimi budúcimi kvalitnými jedlami!Viac

Dátum návštevy: august 2018
Recenzované: 17. augusta 2018

Po príchode na tento teplý letný večer na oslavu narodenín sme boli rýchlo usadení v komfortnom bare a podávali koktaily. Pokrok na večeru sme sedeli vo veľmi veľkom a pohodlnom stole. Využili sme Champagne Cart a užívali si Grand Cru. Všetko o ochutnávke bolo vynikajúce....Medzi najdôležitejšie patrí ustrica s kaviárom; sakra vyliečená kampachi; kačica a poularde a naozaj každé jedlo bolo umelecké dielo. Pre mňa chýbalo a tenké ovocné polievky, ale môj spoločník si užil polievku nesmierne. Služba bola tiež svetovou triedou. Vínny zoznam je obrovský s vínami pre každú vkus a rozpočet. Vychutnalo sa nám vynikajúce Gruner Veltliner a staršia Biela Burgundska. Vinári sú tiež veľmi dobre informovaní. Byť pripravení byť hýčkaný, keď príde do Addison. Áno, jedlo je veľmi drahé, ale stojí za to, aby ste si mohli pochutnať na jedlách svetovej triedy. Bezpochyby je to najlepšia reštaurácia v oblasti San Diega. Veľmi odporúčam a vrátim sa.Viac

Dátum návštevy: august 2018
Zobraziť ďalšie recenzie
V okolí
Hotely v blízkostiZobraziť všetkých 293 hotelov v blízkosti
Fairmont Grand Del Mar
2 098 recenzií
Vzdialenosť 0,36 km
DoubleTree by Hilton San Diego - Del Mar
223 recenzií
Vzdialenosť 3,55 km
Hampton Inn San Diego/Del Mar
924 recenzií
Vzdialenosť 3,74 km
Residence Inn by Marriott San Diego Del Mar
248 recenzií
Vzdialenosť 3,74 km
Reštaurácie v blízkostiZobraziť všetkých 5 832 reštaurácií v blízkosti
Amaya
302 recenzií
Vzdialenosť 0,41 km
Club M
41 recenzií
Vzdialenosť 0,38 km
The Clubhouse Grill
5 recenzií
Vzdialenosť 0,38 km
Atrakcie v blízkostiZobraziť všetkých 1 505 atrakcií v blízkosti
Tennis at Rancho Valencia
14 recenzií
Vzdialenosť 5,46 km
Torrey Pines State Natural Reserve
3 659 recenzií
Vzdialenosť 5,76 km
SkySurfer Balloon Co.
20 recenzií
Vzdialenosť 4,52 km
Green Flash Brewing Company
154 recenzií
Vzdialenosť 4,29 km
Otázky a odpovede
Získajte rýchle odpovede od personálu a predchádzajúcich návštevníkov zariadenia Addison Restaurant.
Poznámka: vaša otázka bude zverejnená na stránke Otázky a odpovede.
Odoslať
Pravidlá upravujúce zverejňovanie príspevkov
Je toto profil vášho zariadenia?
Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.
Prihláste sa bezplatne k vlastníctvu profilu