Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
San Francisco
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať

Atelier Crenn

Spravované majiteľom

Hodnotenia a recenzie

Č. 6 spomedzi 95 – Francúzske – San Francisco
Č. 53 spomedzi 3 794 – Reštaurácie – San Francisco
Certifikát výnimočnostiVíťaz za rok 2015, 2017 - 2019
HODNOTENIA
Jedlo
Služby
Cena/kvalita
Atmosféra

Podrobnosti

KUCHYNE
Francúzske
Špeciálne stravovacie režimy
Vhodná pre vegetariánov, Pre vegánov, Možnosti bezlepkovej stravy
Pokrmy
Večera

Poloha a kontakt

Recenzie (245)
Filtrovať recenzie
15 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
13
0
2
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazykslovenčina
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
13
0
2
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
FilterSlovenčina
Aktualizuje sa zoznam…
11015 recenzií
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 1. júla 2019

Ďalší pár a my sme navštívili oslavy narodenín. Od poznámok k narodeninám až po krásne vytlačené menu, aby si domov, každý detail bol krásny. Ich prix fixe mal mnoho kurzov (~ 15), ale niektoré boli doslova kúsky a väčšina z nich bola malá časť, ktorá...umožnila objaviť chutné, inovatívne chute. Nikto nezostal hladný ani príliš plný. Milovali sme chlieb z briošky, a tak sme požiadali, aby ste si zvyšok domácnosti vybrali. Namiesto toho servírka podala bochník na pár, krásne zabalené. Skvelé jedlo!Viac

Dátum návštevy: jún 2019
Recenzované: 24. júna 2019

Atmosféra, servis a kulinárska inovácia je to, čo by sa dalo očakávať od tohto 3-hviezdičkového miesta. Táto služba bola obzvlášť pozorná a 16-chodové menu je dobre tempo. Vskutku, je tu éterická elegancia k jedlu, ktoré hrá toľko východného ako k západným koreňom Chefa Crenna. S...tým som povedal, že som mal problém s procesom Crenn, čo je dôvod, prečo sa pravdepodobne nevrátime. Za stravu sme zaplatili vopred a čakali sme asi 3 mesiace na rezerváciu. Akonáhle sme sa dozvedeli, že celé menu bolo Pescatarian, čo zjavne ovplyvnilo víno, ktoré je pre mňa veľká časť 3-hviezdičkového zážitku. Aj keď nikto z nás nebol alergický na ryby, ktoré boli najviac očakávané / chceli oveľa širší výber. Nie je to niečo, čo by nám mala reštaurácia oznámiť skôr, ako sme prešli dverami? Úprimne povedané, keby mali, s najväčšou pravdepodobnosťou by som to zrušil. Takže to bolo biele víno väčšinu noci a ako sa to týka "hlavných" kurzov, boli takmer úplne Cod, ktorý bol v poriadku (prial by som si, aby sa starali menej o použití každého štvorcového palca), ale nemohli to zmiešať len bit s inými morskými plodmi? Za cenu (víno párovanie pridalo 60% na 350 dolárov na osobu poplatok za jedlo), by som sa pravdepodobne nevráti, pokiaľ som presne nevedel, aké menu sa bude prezentovať.Viac

Dátum návštevy: jún 2019
Recenzované: 4. júna 2019

Cestoval z Vancouveru, aby oslávil 25 rokov v Ateliéri Crenn. Prekročili všetky očakávania. Služba bola pútavá a informatívna - ich pýcha v reštaurácii a šéfkuchár bol infekčný a tešil sa na ďalší kurz. Jedlo bolo veľkolepé - pstruh obzvlášť pamätný. Každý kurz bol výborný a...krásne prezentovaný. Vínne párty boli na mieste a od ťažko prístupných zámkov. Noc na zapamätanie si!Viac

Dátum návštevy: máj 2019
Recenzované: 1. mája 2019

Chcela som už roky chodiť do Ateliéru Crenna. Konečne som urobil skok a po niekoľkých mesiacoch dostal moju rezerváciu. Mali sme skoré sedenie. Sedia miestnosť v rozloženom časovaní, takže sa miestnosť pomaly napĺňa. Táto služba je vynikajúca, viac sád serverov slúžiacich 12 kurzov. Docela produkcia,...zábava len sledovanie prezentácií. Naozaj sa mi páči spôsob, akým sedia dve osoby stoly proti bočným stenám s každou osobou smerom von a šikmo k sebe, takže nikto nemá späť do miestnosti. Jedlo je chutné a krásne. Nie raz obetovali chuť na vystúpenia. Všetky naše kurzy boli morské plody okrem dezertných kurzov. Každý kurz je zložitý a má vrstvy chuti. Väčšina s trochou rozmaru. Bol to nádherný večer pre môjho manžela a ja som veľmi rád, že sme išli.Viac

Dátum návštevy: apríl 2019
Recenzované: 20. apríla 2019 cez mobilné zariadenie

Chef Crenn a jej tím produkujú geniálne degustačné menu. Od chvíle, keď sme vstúpili do baru Crenn do okamihu, keď sme odišli, sme sa starali a zaobchádzali s nimi profesionálnym spôsobom bez nevoľnosti. Jedlo bolo inšpirované, dobrodružné, krásne, chutné, slávne. Naša skupina tam mala najlepší...čas. Jedáleň má 8 stolov. Šéfkuchár Crenn prišiel pozdraviť a porozprávať sa. Nádherný personál, profesionálny servis, vynikajúce ingrediencie. Veľmi drahé jedlo, ale skutočný zážitok.Viac

Dátum návštevy: apríl 2019
Recenzované: 17. augusta 2018

Keď sa najprv dozvedel o šéfkuchárke Domnique Crennovej v 2. ročníku Netflixovho šéfkuchára, chcel som za posledné dva roky vyskúšať svoju vlajkovú reštauráciu. V roku 2016 som odišiel do Petit Crenn, keď som videla túto epizódu, aby som získala chuť jej štýlu. Uvedomil som si,...že koncept Petit Crenn je založený skôr na kuchyni z detstva šéfkuchára Crenna v Bretónsku vo Francúzsku. Atelier Crenn je úplne iný a oveľa úžasnejší zážitok z dobrého stolovania na novšie výšky. Ateliér Crenn je zastrčený medzi nekonečnými budovami na ulici Fillmore v štvrti Cow Hollow v San Franciscu. Jedinou identifikovateľnou vlastnosťou je ochranná známka, veniec ako dizajn vyrytý na štítku spolu s názvom reštaurácie. Akonáhle otvoríte drevené dvere, dostanete sa do skromnej, veľkej miestnosti s tmavými drevenými podlahami, oblečenými v rôznych perzských kobercoch pod každým dreveným stolom. Steny sú ozdobené obrazmi citátov alebo otecových obrazov. Názov reštaurácie je poctou jej otcovi, ktorá zohrávala kľúčovú úlohu v jej živote. Učíte sa zo správy, že šéfkuchár Crenn bol prijatý, keď bola batoľa. Po sedení som požiadala hostiteľku, aby si vzala fotografiu štyroch z nás. Šéfkuchár Crenn sa začal uvádzať na iné stoly a keď videla, že naša fotografia bola odobratá, prebehla na fotku bomby našou strelou! To nám dalo prvý pohľad na šťastný postoj a teplo. Cesta začala dobre vyváženým nápojom Kombucha, ktorý nebol ani príliš sladký, ani koláč. Akonáhle sme skončili s našimi nápojmi, náš server priniesol večerné menu, ktoré je v epizóde zdôraznené vo forme básne (na konci jedla sme dostali skutočné menu). Ďalším kurzom bola Kir Bretonová, jedna z jej podpisových jedál: guľa z bielej čokolády naplnená ľadovo studeným jablčným jablkom, na ktoré bolo zakončené cr me de cassis, premenené na džem. V jednom kuse je to tak chutné, ako to znie. Teraz báseň oficiálne začala: "Leto prišlo s chladným vánkom. "Naše servery priniesli 2 kamenné misy so sklenenými kopulami, v ktorých pomaly unikávala" hmla "(suchý ľad). Keď boli veká zdvíhané a "vánok" pomaly zmizol, objavil sa náš ďalší kurz: Geoduck, Sea Urchin a Stone Fruit. Geoduck (clam) a morský ježok boli každý starostlivo rezané a opatrne umiestnené spolu ako okvetné lístky. Morský arašid a geoduck boli čerstvé a rozhodne dopĺňali chuť ovocia. Ďalšia jedla bola jedným z mojich najobľúbenejších: "Pozrite sa na tento najobdivovanejší darček od Neptúna, ako kvet aureátu. "Jedlo bolo krásne skonštruované a vyzeralo ako umenie na tanieri. Hlavnou zložkou bola kreveta, prezentovaná ako pt, ktorá bola obložená zdobením a konzumom obklopeným krúžkom mletých, práškových morských rias. Pena srvátkového proteínu bola potom použitá našim serverom na vytvorenie ďalšieho kruhu. Miska bola doplnená teplým vývarom, ktorý obsahoval nádych octu s niekoľkými kvapkami (použitím kvapkadla) kokosového oleja. Zložitosť chuti a estetika tohto jedla zapuzdrila krásu a inováciu celej kulinárskej cesty v jednom kurze. Báseň pokračuje do viacerých jedál zeleniny a morských plodov. Neboli hlavné mäsové kurzy. Šéfkuchár Crenn prišiel opäť na náš stôl a opýtal sa, ako sme robili, keď sme jej podávali svoje obľúbené ovocie: Tomato. "A záblesk letných hviezd, hoci skrytý v lete je šedý. "Toto bolo určite ďalší vrchol jedla. Dokonca aj dom vyrobený Brioche podávaný so šľahačkou, wagyu loja a kačacie tukové maslo bol dokonale hotový. Brioche, vyrobený z receptúry babičky, bol mäkký, nafúkaný a ľahko sa rozpadol. Žiadny chlieb sa nestratil. Dve hlavné chodníky boli morské plody: šalát a pstruh. Abalón bol dobre varený s konzistenciou podobnou húbke. Jedným z dôležitých aspektov filozofie kuchára šéfkuchára Crenna je udržateľnosť a použiteľnosť. Po pstruhovom pokrmu sme dostali čaj, ktorý bol vyrobený z pstruhových kostí zmiešaných s bylinami podávanými v pozlátenej pohári. Posledným pikantným kurzom bola syrová udalosť podávaná s domácim pretzelom. Za hobliny austrálskej čiernej hľuzovky sme zaplatili poplatok. Keď sa báseň rozpadla, podali sme tri dezertové kurzy koncipované šéfkuchárom Juanom Contrerasom. Od začiatku koncepcie Ateliéru Crenna spolupracuje s šéfkom Crennom. Vrcholom bol kokosový a ananásový kurz. Podávané v čokoládovej škrupine sa kokosová zmrzlina zmiešala s vápnom, ananásom a koriandrom. Po približne troch hodinách jedenia naša poetická cesta skončila. Čas, ktorý sme tam strávili, sa cítil ako dĺžka haiku! Náš server nás priviedol späť do kuchyne, aby sme sa mohli stretnúť s tímom. Šéfkuchár Crenn a šéfkuchár Contreras vyšli na fotky. Jej energia od začiatku večera sa nezbavila trochu. Urobili sme hlúpe posty, z ktorých jeden šéf Crenn bol zverejnený na svojom účte Instagram (fotka mojej sestry)! Celkovo Atelier Crenn prekročil moje očakávania. Jedlo bolo dobre skonštruované a nie cez náplň. Cenový bod môže byť trochu vysoký za množstvo jedla, ale vôbec to neznížilo. Šéfkuchár Crenn sa pýši nielen jej remeselníkom, ale aj jej personálom, ktorý určite preukázal každý pracovník, ktorý tam pracuje. Odporúčam, aby som aspoň raz prežil kulinársky génius v práci. Dúfam, že svetová komisia 50 najlepších reštaurácií prehodnotí vynechanie Atelieru Crenn zo svojho najnovšieho 50-členného zoznamu. Šéfkuchár Domnique Crenn je otvorená žena v mužskom svete šéfkuchárov a jej varenie / vynaliezavosť určite hovorí sama za seba. Je skutočná, skvelá a miluje jej hostí. Dobrú chuť!Viac

Dátum návštevy: august 2018
Recenzované: 15. júla 2018

Najprv predtým, ako odídete, aj keď nechodíte, dlhujete to sami, aby ste sledovali príbeh šéfkuchára Crenna o sérii Netflix "Chef's Table", ako to bolo jej jedlo, otvorená emocionálna cesta svojho života vyrastala v Bretónsku vo Francúzsku , Vzťah šéfkuchára Crenna so svojim otcom "Papa" a...jej matkou, čerstvosť pobrežia Bretónska nám pomáhajú pochopiť, kto je a jej kulinárske lesk ako dvojhviezdičkový ** Michelin šéfkuchár! Samotná reštaurácia je veľmi podhodnotená (Dominique, prosím, vložte veľkú fotografiu pobrežia Bretónska na južnú stenu). Táto služba bola nenáročná, ale elegantná. Môžete povedať, že ťažko pracujúci personál bol rád, že je súčasťou tohto kuchárskeho tímu. Zdá sa, že jedlo sa nikdy nezastavilo, naplnené intermezzo, ktoré sa miešalo s elektrickou sieťou, spolu s párovaním vín, ktoré sa spájali do jednej slávnej služby. , , Niektoré z magických spomienok boli: Geoduck, Sea Urching & Stone Fruit; Kreveta, morské riasy a srvátka podávané s konzumáciou; Sturgeon & Koji; Abalone, kapusta a údené Cr me. , , Oh oh oh, kaviár. , , Prial by som, aby som si vzal fotografiu (nie je fotka chlapa - lol). , , Šéfkuchár Crenn prišiel, aby sa predstavil svojim hosťom (veľmi elegantný ťah) a bola tak milá a nenáročná, ako by sa dalo očakávať.  3 hodiny preleteli!Viac

Dátum návštevy: júl 2018
Recenzované: 8. júla 2018

Táto reštaurácia je z vonkajšieho prostredia nepružná a absolútne teplá. Jedlo bolo výnimočné a hlavný príbeh od šéfkuchára vysvetľoval menu. Táto služba bola vynikajúca. Kuchár Crenn je medzi najobľúbenejšími ľuďmi na svete na svete - dokázali sme sa s ňou stretnúť, kopírovať jej knihu a...užiť si nádherný čas s šéfkom Crennom, s kuchynským personálom a so sommelierom. Mimochodom, som našiel vínnu pivnicu výnimočnú vzhľadom na raritu. Wow!Viac

Dátum návštevy: august 2017
Recenzované: 26. júna 2018

úžasná večera - premýšľavá. brilantne pokovované a podávané. skutočne umenie a možno aj najneogénnejšia a mimoriadnejšia reštaurácia v USA - určite na západ od Mississippi. raz a minimálne život. Bar Crenn vedľa dverí bol super živý a zábavný - úžasné porovnanie.

Dátum návštevy: jún 2018
Recenzované: 23. júna 2018

Moje deti mi predstavili "Šéfkuchársky stôl" úžasnú sériu o Netflixe, ktorá obsahuje profily najkrajších kuchárov na svete. Po prezretí príbehu pani Crennovej som sa rozhodla, že s blížiacou sa svadbou v oblasti zálivu sa budem snažiť dostať sa tam. K dispozícii sú dva posedenia za...noc v tomto klenotom 24 miest. Vybrali sme sedenie 5/5: 30 a rýchlo sme dorazili. Sedeli sme pri stole a ponúkli sme šampanské zo štyroch rôznych typov. Krátko sa objavil server s malým kvetinovým usporiadaním a potom oprel báseň napísanú na pergamenu proti nemu a povedala: "Toto je večer inšpirácia." Nápady boli jemné, ale nás zvedaví "čo bude ďalej"? Povedať, že jedlo bolo vynikajúce, by bolo podhodnotením. Kombinácia zložiek vytvorila chuť na palube, ktorá nikdy predtým neochutovala. V tomto aspekte bol večer magický. Úžasne, šéfkuchár vytiahol z kuchyne, priblížil sa k nášmu stolu a povedal: "Dobrý deň, ja som Dominique" tak úprimným a príjemným spôsobom, že moja žena a ja sme boli ohromení svojou láskavým spôsobom. Keďže kurzy pomaly postupovali, mali sme toľko úžasných vecí, aby sme ochutnali a vychutnali, obsluhovaní dokonale vyškolenými zamestnancami, že večer sa nádherne plazili. Keď bol posledný z mignardov konzumovaný, posledný dúšok odobratého vína, vychádzali sme z reštaurácie v stave tranzu. Bola to jediná skúsenosť, akou nebola žiadna iná v mojom živote, kde sa stalo umenie jedlom a výkon kuchyne a personálu bol rovnako nezabudnuteľný ako každý, koho budem pravdepodobne niekedy zažiť.Viac

Dátum návštevy: apríl 2018
Zobraziť ďalšie recenzie
V okolí
Hotely v blízkostiZobraziť všetkých 244 hotelov v blízkosti
Chelsea Inn
828 recenzií
Vzdialenosť 0,14 km
Greenwich Inn
320 recenzií
Vzdialenosť 0,17 km
Hotel Del Sol, a Joie de Vivre hotel
1 381 recenzií
Vzdialenosť 0,2 km
Cow Hollow Inn and Suites
1 390 recenzií
Vzdialenosť 0,21 km
Reštaurácie v blízkostiZobraziť všetkých 6 519 reštaurácií v blízkosti
Umami Burger
179 recenzií
Vzdialenosť 0,14 km
Balboa Cafe
143 recenzií
Vzdialenosť 0,07 km
Tacko
58 recenzií
Vzdialenosť 0,01 km
Atrakcie v blízkostiZobraziť všetkých 2 197 atrakcií v blízkosti
Cow Hollow
23 recenzií
Vzdialenosť 0,21 km
White Rabbit
6 recenzií
Vzdialenosť 0,04 km
Balboa Cafe
5 recenzií
Vzdialenosť 0,05 km
Golden Gate Bridge Bike Rentals
76 recenzií
Vzdialenosť 0,17 km
Získajte rýchle odpovede od personálu a predchádzajúcich návštevníkov zariadenia Atelier Crenn.
Poznámka: vaša otázka bude zverejnená na stránke Otázky a odpovede.
Odoslať
Pravidlá upravujúce zverejňovanie príspevkov
Je toto profil vášho zariadenia?
Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.
Prihláste sa bezplatne k vlastníctvu profilu