Tentokrát sme na večeru do našej obľúbenej reštaurácie prišli viacerí a všetci sme si náramne pochutili. Pred predjedlom nám bol podávaný domáci kváskový chlieb s maslom s cviklovým prachom a olivový olej, z predjedál sme si zvolili grilovanú kačaciu pečeň „foie gras“ s jablkovým pyré a opečeným kváskovým chlebom, hovädziu sviečkovicu s chreňovým jogurtom...a gravlax z lososa s wasabi majonézou, nakladanou rebarborou a stonkovým zelerom, nasledovali hovädzí vývar z rebra a špikových kostí, talianska paradajková polievka. Ako hlavný chod sme si vybrali tuniaka s mrkvovou variáciou, ružičkovým kelom a chrumkavou čiernou ryžou a tiež grilované kačacie prsia sous vide s tekvicovým pyré, jablkovým chutney a brusnicovou omáčkou. Zavŕšili sme to týmito dezertmi: chladená jogurtová polievka s bielou čokoládou a 5 podôb jahôd a pre veľký úspech až dvoma porciami lokší plnených slivkovým lekvárom posypaných orechmi. Všetky jedlá nám veľmi chutili, boli chuťovo vyvážené a skvelo kombinované s prílohami. Sme radi, že poznáme reštauráciu, ktorá si dlhodobo drží vysokú úroveň a tak sa sem nemusíme báť pozvať ľudí, na ktorých nám záleží. Ďakujeme.Viac