Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Trinity Hotel

Informácie
Lokalita
Čistota
Služby
Cena/kvalita
Vybavenie zariadenia
Donáška jedla na izbu
Reštaurácia
Bezbariérový prístup
Bar/hotelový bar
Verejné pripojenie Wi-Fi
Bezplatný vysokorýchlostný Internet (WiFi)
Práčovňa
Nefajčiarsky hotel
Kyvadlová doprava
Čistiareň
Služba concierge
Jazykovo vybavený personál
Stráženie detí
K dispozícii raňajky
Zobraziť viac
Vybavenie izieb
Nefajčiarske izby
Izby s bezbariérovým prístupom
Minibar
Dôležité informácie
ŠTÝL HOTELA
Bezpečný
V centre
TRIEDA HOTELA
Recenzie a ďalšie
591recenzií
130fotografií
4Otázky a odpovede
0tipov na izbu
Hodnotenie od cestovateľov
  • 77
  • 210
  • 197
  • 72
  • 35
Obdobie roka
Typ cestovateľa
Jazyk
  • Ďalšie jazyky
  • Filter
  • slovenčina
Zobraziť recenzie, ktoré obsahujú výrazy
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
V hoteli Trinity sme strávili týždeň. Je to váš základný trojhviezdičkový hotel v dobrej lokalite, ale má veľmi dobrú kaviareň / bar / reštauráciu vedľa hotela, spojený s hotelom a pravdepodobne veľmi dobrý strešný bar. Ale strešný nosník bol v zime zatvorený. Izba je spravodlivá
Viac informácií
Odpoveď napísal Andrew B, General Manager zo zariadenia Trinity Hotel
Zodpovedané: 5. 8. 2018
Dear Mark G, Thank you for posting your comments. I am pleased you enjoyed your stay at the Hotel. I will certainly speak to the housekeepers regarding "erratic" cleaning of your room as our team take great pride in their housekeeping and will be disappointed to read your comment. Was there anything in particular that you were not happy with in your room? The maintenance is addressed when reqired so i will follow up regarding the desk and chair. Thanks again Mark, we look forward to seeing you back again soon. Regards, Andrew B
Viac informácií
Opatrnosť. Rezervované 3 noci ubytovanie na 3 mesiace a platba $ 367 bola prevzatá z nášho účtu už. Nezabezpečená v našej mysli ako zjavne nevratná. Čo sa stane, ak sa hotel umiestni do liguidácie? Nie je úplne ohromený znením rezervácie. Veľmi nejednoznačné a nezmieňuje, že peni
Viac informácií
Odpoveď napísal Andrew B, General Manager zo zariadenia Trinity Hotel
Zodpovedané: 22. 7. 2018
Dear Ann R, A non refundable booking means that a booking is paid in advance to take advantage of the cheaper rate, much like you do when you book a flight or train travel, on line. If you did not want to book a prepaid non refundable rate, you should have booked another rate option being around terms that afforded a refund should you wish to cancel in the future, before your stay date. The wording around these booking options is extremely clear and concise. Our staff member has given you the courtesy of a refund as an act of goodwill from the Hotel hence I am a little miffed as to why you should post comment on Trip Advisor when this issue has been dealt with by our staff member. I believe we are awaiting a response from yourself. Please contact me by email at: gmtrinityhotel@trinitygroup.co.nz so I can discuss this comment you have posted on line. Regards, Andrew B
Viac informácií
Medzi ponukou rozpočtového ubytovania a cenou, ktorá je zaplatená, je dobrá línia, našiel som však v priemere tento priemer za ubytovanie. Sprcha stále mala niekoho iného mydla, koberec bol natiahnutý, okná mali plesňu na hliníku a počuli všetko z barov v okolí. Najhorší spánok v
Viac informácií
Odpoveď napísal Andrew B, General Manager zo zariadenia Trinity Hotel
Zodpovedané: 16. 7. 2018
Dear Gaye G, Thank you for posting your feed back. I have informed housekeeping regarding the soap. This is totally unacceptable and certainly not common practice. Our sincere apologies for this oversight. Our Hotel is in a CBD, in a very popular area hence noise can at times be an issue, like any commercial accommodation complex in a build up area in a CBD. On the positive, I am delighted you enjoyed your breakfast. We do hope you choose to stay with us again soon and give us an opportunity to redeem ourselves. Regards, Andrew B
Viac informácií
Zostali sme tu len na posledné 3 noci a mali sme dvojposteľovú izbu s manželskou posteľou typu Queen plus samostatným lôžkom. Skvelá poloha a veľmi užitočná pre CBD, len to, čo bolo sklamaním pri kontrole do našej miestnosti, sme nemali uteráky, ale dostali sme to zoradené hneď a
Viac informácií
Odpoveď napísal Andrew B, General Manager zo zariadenia Trinity Hotel
Zodpovedané: 10. 7. 2018
Dear Cooters2014, Thank you for posting your feed back. We do appreciate it. The twin room has the Queen bed and a single bed and sleeps a maximum 3 persons. The rooms in the Hotel are all the same size so it can be a little tight with 3 persons sometimes. Please note we do not charge for a 3rd person. 3 towels are supplied for each day if 3 persons are staying in the room. My apologies if there were not any towels in the room on your arrival. This is very unusual for this to happen. I am pleased you contacted reception to ensure this was recitified for you quickly. I am also pleased you enjoyed our comfortable beds. Thank you again for taking the time to send your comments to us. We look forward to having you stay with us again soon. Regards, Andrew B
Viac informácií
Bydli ste v tomto hoteli už mnoho rokov. Má výbornú polohu pre Wellington CBD a ľahký prístup k diaľnici. Čisté izby a príjemný personál.
Nič nepozná, ale funguje spoľahlivo a neustále
Viac informácií
Odpoveď napísal Andrew B, General Manager zo zariadenia Trinity Hotel
Zodpovedané: 9. 7. 2018
Dear mikenz2015, Thank you for your kind comments. Our Hotel does represent superb value for money and coupled with our excellent location, we have an excellent retention rate for return guests. We hope to see you again many times, staying with us at the Trinity Hotel. Regards, Andrew B
Viac informácií
Kategórie albumov
Všetky fotografieCestovateľIzba a apartmánStravovanie Biznis centrum a priestory na podujatia
Fotografiu poskytlo vedenie Trinity Hotel
Trinity Queen twin
bagno
scorcio
leto
scorcio
Predchádzajúce
Do the rooms have a safe
I am sorry, no. There is a safe in the office that can be used for small items. Thank you
0 hlasov
Zobraziť všetky odpovede
While coming by bus from airport where should I get down to reach Hotel
I'm not sure what the name of the stop was sorry. I had the name of the street of hotel and I asked the bus driver when I got on the bus which stop to get off at. When we got off we pretty much turned left and walked about 5mins up I slightly inclined street and the hotel was on the right on a corner just across from the night market.
1 hlas
Zobraziť všetky odpovede
Is there any car parking?
Yes and around $25 per night
0 hlasov
Zobraziť všetky odpovede
Do they offer an airport shuttle?
No, but the hotel front desk staff was very helpful to help us book a cab for the early morning flight. Cab will be cheaper if there are a few of you as the Airport Flyer charges per head but you can book the cab at a fixed price of NZ$20 from hotel to airport, as what the hotel staff did for us.
0 hlasov
Zobraziť všetky odpovede
PredchádzajúceĎalej
11
CENOVÝ ROZSAH
64 USD - 116 USD (na základe priemerných cien za štandardnú izbu)
ZNÁME AJ AKO
trinity hotel wellington
LOKALITA
Nový ZélandSeverný ostrovGreater WellingtonWellington
POČET IZIEB
60
Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?
Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac. Prihlásiť sa k vlastníctvu profilu