Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Cooking Class Under the tuscan sun

32
Všetky fotografie (32)
Úplné zobrazenie
Názor cestovateľov
  • Vynikajúce100 %
  • Veľmi dobré0 %
  • Priemerné0 %
  • Úbohé0 %
  • Otrasné0 %
Informácie
Odporúčaná dĺžka návštevy: Viac než 3 hodiny
Miestne počasie
Používa technológiu Weather Underground
° F° C
13 °
5 °
nov
9 °
2 °
dec
8 °
1 °
jan
Kontakt
Localita San Martino A Bocena | Cortona, 52044, Arezzo, Taliansko
+39 0575 612679
Zavolať
Recenzie (2)
Filtrovať recenzie
1 výsledky
Hodnotenie od cestovateľov
1
0
0
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazykslovenčina
1
0
0
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
FilterSlovenčina
Aktualizuje sa zoznam…
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 24. augusta 2018

Mali sme úžasnú dvojtýždňovú taliansku dovolenku (Rím, Elba a týždeň v Toskánsku) a naša trieda varenia s Silviem Baracchi (Michelinom hrala šéfkuchár) bola absolútne vrcholom. Jedli sme v hoteli Locanda del Molino (sesterský hostinec / reštaurácia "v krajine" Il Falconiere - do iného údolia smerom...k Umbrii) a spýtali sme sa na triedu varenia pre 6 (4 dospelí plus 10 rokov a 7 rokov) dostali sme veľmi osobnú a špeciálnu službu. Silvia už prišla k LDM, tak sa predstavila, spýtala sa, čo sa nám páčilo, čo sme dúfali a všetky obmedzenia. Chceli sme, aby sa deti naplno zúčastnili, plus 7 rokov. o. má alergiu na vajíčka. Silvia bola po celom svete. O niekoľko dní neskôr sme prišli do Il Falconiere v určenom čase a naozaj sme sa cítili ako špeciálni hostia (aj keď sme nechodili v I.F), ako rodina. Trieda sa uskutočnila v krásnej staršej, ale dobre vybavenej kuchyni. Veľmi teplé a príjemné (v porovnaní s niektorými sterilnými učebňami / chirurgickými sadami, ako sú školy na varenie, ktoré som navštevoval). Jedlá, ktoré sme pripravili, boli zaujímavé, veľmi toskánske, nie príliš ťažké, ani príliš základné a neuveriteľne chutné. Urobili sme plnené paradajky (obrátené caprese), pici cestoviny (ručne valcované), vyprážané bravčové medailóny a letné ovocie tiramisu. V celej triede sa podávalo úžasné víno z ich vinárstva. Silvia bola taká skvelá ako s deťmi, tak aj s dospelými. Sme dobrí kuchári a my sme sa naučili tón - nielen toskánske jedlá, ale aj pro - kuchárske triky, ktoré aplikujeme na veľa pokrmov. Naše deti milovali Silvia. A potom. , , pripravili sme všetky jedlá, ktoré sme si pripravili, a podali nám to v hlavnej jedálni s jedlom Il Falconiere s plným špičkovým servisom (mali by sme trochu viac oblečené, ak by sme vedeli, že to bolo vyvrcholenie). Na túto triedu varenia skutočne nemôžem povedať dosť dobrých vecí. Uskutočnili sme nejaké skvelé kurzy na varenie (vrátane ďalšieho veľkého v Chianti) a to všetko ich skrýva.Viac

V okolí
Hotely v blízkostiZobraziť všetkých 28 hotelov v blízkosti
Relais Il Falconiere & Spa
580 recenzií
Vzdialenosť 0,52 km
Relais Villa Baldelli
280 recenzií
Vzdialenosť 1,05 km
Residence Il Casale
70 recenzií
Vzdialenosť 1,16 km
Villa Borgo San Pietro
200 recenzií
Vzdialenosť 1,37 km
Reštaurácie v blízkostiZobraziť všetkých 533 reštaurácií v blízkosti
Gelateria Snoopy
400 recenzií
Vzdialenosť 1,87 km
Il Poderino
14 recenzií
Vzdialenosť 1,75 km
Osteria del Teatro
2 521 recenzií
Vzdialenosť 1,84 km
Ristorante Ambrosia
354 recenzií
Vzdialenosť 1,77 km
Atrakcie v blízkostiZobraziť všetkých 135 atrakcií v blízkosti
Eremo Le Celle
1 087 recenzií
Vzdialenosť 1,95 km
Museo Diocesano
334 recenzií
Vzdialenosť 1,74 km
Piazza della Repubblica
676 recenzií
Vzdialenosť 1,93 km
Chiesa San Francesco
111 recenzií
Vzdialenosť 1,91 km
Otázky a odpovede
Získajte rýchle odpovede od personálu a predchádzajúcich návštevníkov zariadenia Cooking Class Under the tuscan sun.
Poznámka: vaša otázka bude zverejnená na stránke Otázky a odpovede.
Odoslať
Pravidlá upravujúce zverejňovanie príspevkov