Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Venice Cooking Class

31 recenzií
Ľutujeme, ale pre vybrané dátumy nie sú dostupné žiadne zájazdy alebo aktivity, ktoré by sa dali rezervovať online. Vyberte iný dátum.

Venice Cooking Class

31 recenzií
Ľutujeme, ale pre vybrané dátumy nie sú dostupné žiadne zájazdy alebo aktivity, ktoré by sa dali rezervovať online. Vyberte iný dátum.
31recenzií0otázok a odpovedí
Hodnotenie od cestovateľov
  • 31
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
Vybrané filtre
  • Filter
  • slovenčina
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
LadureeFan napísal(a) recenziu nov 2019
Richmond, Virginia807 príspevkov86 bodov za pomoc
+1
Milovali sme našu triedu varenia s Michele. Jednoznačne vrchol našej cesty do Talianska. Môj manžel nebol spočiatku nadšený, ale páčil sa mu toľko ako ja. Stretli sme sa s Michele pri moste Rialto a potom sme išli na trh Rialto, kde sme si kúpili pár vecí pre naše jedlo. Pozdĺž chôdze na trhu a do jeho bytu mal veľa informácií o histórii Benátok a odporučil nám miesta, ktoré by sme mali navštíviť počas zostávajúceho času. Vybrali sme triedu cestovín. Je tiež možné pripraviť typické benátske jedlo a vzorka benátskeho jedla. Vyrobili sme tri druhy základných cesta a naučili sme sa, ako vyrobiť najmenej 15 rôznych druhov tvarov cestovín. Nakoniec sme pripravili 3 druhy cestovín s tromi omáčkami. Michele tiež urobila zákusok (akoby sme mali na to miesto v bruchu!). Všetko, čo sme urobili, bolo vynikajúce! Vytlačil pokyny na výrobu všetkého, aby sme si to mohli sami vyskúšať, keď sme sa dostali domov. Jedlo, ktoré sme pripravili a zjedli s Michele, bolo zďaleka to najlepšie, čo sme mali počas našich 11 dní v Taliansku. , , a dozvedeli sme sa toho veľa o výrobe cestovín. Teraz. , , , keby sme dokázali replikovať iba jeho recepty! ! ! Chýbaš mi, Michele!
Viac informácií
Dátum zážitku: október 2019
Google
Užitočné
Preposlať
Peter Anderson napísal(a) recenziu nov 2019
Sarasota, Florida6 príspevkov
+1
S Michele sme mali úžasný kulinársky zážitok. Vrelo nás privítal v jeho krásnom 300-ročnom benátskom dome a potom nás vychovával v talianskej kuchyni, zatiaľ čo sme spoločne pripravovali tri rôzne cestoviny a domáce gelato, na ceste s rôznymi predjedlami, lízaním lyžíc a prosecco. Bol to viac ako iba kurz na výrobu cestovín, bolo to dobrodružstvo v potravinách a ja som od toho vyšiel s vyššími normami! Môj snúbenec (ktorý si vybral túto skúsenosť) a ja som mal skvelú dovolenku vo Francúzsku a Taliansku. Veľmi dobre sme jedli v Paríži, Turíne a samozrejme v Benátkach počas desaťdenného výletu. Súhlasíme však bezpochyby s tým, že to bol absolútny vrchol našej cesty - múdry aj kultúrny. Bol som trochu skeptický, pokiaľ ide o stravovanie v turistickej oblasti, ako sú Benátky, a je to tiež môj prvý zážitok z ubytovania Airbnb bez ubytovania, takže som nevedel, čo očakávať. Ale všetko splnilo moje očakávania. Michele to nevie, ale my sme snúbenec a ja sme boli vlastne o niečo hladu od predchádzajúcej noci (nebolo to neskoro v noci, ale väčšinu dňa sme trávili s nadšením pitím prokuratúry). Pre mňa (nie toľko môjho snúbenca) myšlienka urobiť štvorhodinovú hodinu ráno - potom ma nenaplnila veľkým vzrušením. Ale to preto, že som nevedel Michele, jeho talent a jeho všeobecné teplo. Hneď ako nás privítal vo svojom krásnom byte, vedeli sme, že to bude skutočný otvárač očí. Krása tejto skúsenosti bola v tom, že to nebolo úplne praktické, čo bolo perfektné pre niekoho v mojom mierne krehkom stave. Michele vykonala skôr veľa práce, ale požiadala nás, aby sme sa zapojili, keď to bolo potrebné pre skutočne zaujímavé kúsky (napríklad cestoviny - alebo mletie zemiakov - pre delikátne noky, ktoré sme pripravili). To, na čo sa v skutočnosti zmenilo, bol 4-hodinový obed, kde sme sledovali šéfkuchára šéfkuchára, ktorý robil to, čo vie najlepšie, pripravoval rôzne cestoviny, varil úžasne čerstvé ingrediencie a súčasne s veľkým rozhovorom. Dozvedel som sa veľa o talianskom jedle všeobecne a vy môžete naozaj povedať, že Michele to robí pre vášeň jedla a varenia, a nie pre samotnú prácu. Celkovo vzaté, bol čas a peniaze dobre vynaložené a ja by som to isté urobil znova. Aj keď ste v Benátkach pár dní, ako sme boli, mali by ste na to investovať čas. Určite to stojí za to… Ďakujem Michele za osvietenie nás, za espresso, za prokuratúru a za výbuch tastebudu. A podľa názvu je v priebehu roka toľko talianskych ingrediencií, že by ste sa mohli znova a znova vracať a zakaždým zažiť niečo iné. Čo by som urobil, keby som žil v Benátkach! Bez ohľadu na to sa vrátime! :)
Viac informácií
Dátum zážitku: október 2019
Google
Užitočné
Preposlať
Amanda napísal(a) recenziu nov 2019
8 príspevkov
+1
Strávil som 10 dní v Taliansku turné po Florencii, Cinque Terre a Benátkach so svojou 5-ročnou rodinou. Vedeli sme, že v určitom okamihu našej cesty chceme urobiť kurz varenia, ale možnosti boli početné a úprimne takmer ohromujúce. Som veľmi vďačný, že som pri plánovaní našej cesty narazil na recenzie Michele na portáli TripAdvisor, pretože to bol jeden z vrcholov celého nášho pobytu v Taliansku. Michele začala naše skúsenosti stretnutím sa na námestí neďaleko jeho domu. Potom nás vzal na miestny trh, kde by sme kupovali čerstvé jedlo pre naše jedlo. Potom sme prišli do jeho osobného domu a usadili sme sa v jeho pohodlnej a pôsobivej domácej kuchyni. Zaregistrovali sme sa na typické benátske jedlo a nezklamalo to. Michele nám pripravila gurmánske 5-hviezdičkové jedlo, ktoré bolo zďaleka najlepším jedlom, aké sme mali za našich 10 dní v Taliansku. Bol profesionálny, ale ležérny a zábavný. Bol milý a láskavý, ale tiež veľmi poučný. Naučili sme sa veľa trikov v obchode s kuchyňou, ktorý sme nám priniesli domov. Je absolútnym kuchárom dynamitov! Michele určite robí, čo robil, na tejto zemi.
Viac informácií
Dátum zážitku: október 2019
Google
Užitočné
Preposlať
CNJABQ napísal(a) recenziu okt 2019
Albuquerque, New Mexico61 príspevkov24 bodov za pomoc
Ako pár oslavujúci narodeniny to bolo niečo zvláštne. A nie je lepší spôsob, ako sa dozvedieť niečo o kultúre ako prostredníctvom jedla, ktoré sa varí v typickom benátskom dome. Michele Cabianco nás krok za krokom absolvovala niekoľkými prípravami cicchetti, tapas z benátskeho štýlu alebo malých záberov, ale nie jednoduchou pouličnou odrodou. Skvelá osobnosť, úžasný zmysel pre humor a úžasná trpezlivosť spolu s vynikajúcimi vínami prispeli k fantastickému zážitku. Michele vysvetľuje zložky, ako napríklad prečo používať tento druh baklažánu namiesto toho, alebo najlepší olivový olej na výrobu ochutených olejov. Demonštruje techniky, vrátane toho, ako odumrieť krevety jedným pohybom, správny spôsob ošetrenia rôznych odrôd húb alebo použitie veľkých pinziet (nazývaných "pinza") na otáčanie potravín na vyprážanie alebo zdvíhanie cestovín. Vysvetľuje, prečo rôzne časy varenia menia chuť paradajkovej omáčky a čo sa stane s mäsom počas cyklu mrazenia a rozmrazovania. Jeho pokrmy sú nové, napríklad krevety s tekvicovým krémom (s použitím talianskej tekvice, ktorá nie je ničím ako americká verzia), alebo výroba mäsových guličiek so cuketou (udržuje ich naozaj vlhkú). S potravinami sa zaobchádza s úctou a príchute sa môžu hovoriť samy za seba harmonickým spôsobom. Diskusie siahali od jeho skúseností ako šéfkuchára až po sadzby hypotéky v Taliansku. Micheleho angličtina je vynikajúca. Hneď sme sa cítili ako priatelia. Nasaďte si zástery a zúčastnite sa každého kroku alebo si sadnite, sledujte a užívajte si. Túto skúsenosť sme nemohli hodnotiť viac.
Viac informácií
Dátum zážitku: október 2019
Google
Užitočné
Preposlať
Kellie napísal(a) recenziu okt 2019
Benátky, Taliansko4 príspevky
Urobili sme toto stretnutie s Michele s našimi dcérami (10 a 14) a bolo to fantastické. Michele je perfektný hostiteľ, kuchyňa a domov sú krásne a relácia je vynikajúca svojou jednoduchosťou a chuťou. Berieme domov niečo z Talianska, ktoré budeme mať navždy. Veľké spomienky a zručnosť pri príprave vlastných cestovín. Vďaka za skvelý deň, Michele!
Viac informácií
Dátum zážitku: október 2019
Google
Užitočné
Preposlať
Predchádzajúce